- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ezt az üveget pl. nem. Alul az ujjlenyomat-olvasónál rossz a kivágás, szűkebb. A Brotect jó minőség, ilyen van hozzám még úton (4-5 nap németektől).
Benoe77: Az első ciklus az feljebb van. A második ciklus - kedd 14-től- szerda estig - miután ráraktam az üvegfóliát és a 2 sim bekerült elugrottam a városba - kb. 80 kép és 6 videó készült - ez 18%-ot harapott le majd 1 órát ment a waze, 32 perc telefonbeszélgetés, yt, chrome, google plus, facebook és a végén 29 és fél óra után 2%-on került töltőre 5 óra 6 perc kijelzőidővel. A 3. töltés - tegnap raktam töltőre 47 óra után 5%-nál. 2 simmel, főleg wifivel, 58 perc telefonbeszélgetéssel és 4 óra feletti kijelzőidővel (chrome, yt, facebook, pár fénykép).
Most itt tart - otthon nyomkodtam wifin, yt, chrome, facebook, hangouts, és még 1,5 gb torrentfájl leszedése, másolása volt benne. Este kikapcsolt wifivel, de nem repülő módban 3%-ot merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest