- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ezt az üveget pl. nem. Alul az ujjlenyomat-olvasónál rossz a kivágás, szűkebb. A Brotect jó minőség, ilyen van hozzám még úton (4-5 nap németektől).
Benoe77: Az első ciklus az feljebb van. A második ciklus - kedd 14-től- szerda estig - miután ráraktam az üvegfóliát és a 2 sim bekerült elugrottam a városba - kb. 80 kép és 6 videó készült - ez 18%-ot harapott le majd 1 órát ment a waze, 32 perc telefonbeszélgetés, yt, chrome, google plus, facebook és a végén 29 és fél óra után 2%-on került töltőre 5 óra 6 perc kijelzőidővel. A 3. töltés - tegnap raktam töltőre 47 óra után 5%-nál. 2 simmel, főleg wifivel, 58 perc telefonbeszélgetéssel és 4 óra feletti kijelzőidővel (chrome, yt, facebook, pár fénykép).
Most itt tart - otthon nyomkodtam wifin, yt, chrome, facebook, hangouts, és még 1,5 gb torrentfájl leszedése, másolása volt benne. Este kikapcsolt wifivel, de nem repülő módban 3%-ot merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest