- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1704 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. Arról nem nagyon volt kint semmi leak mostanában. Z2 Force rendben van, ismerősnek most vettem hétvégén. Nézni kell a német saturn és mediamarkt honlapját, hátha kifogsz valami brutálisan meglapő akciót
mondjuk a német mediamarktot most nem ajánlom, mert a Z2 Play helyett kaptam egy shimano láncot és egy rose kormányvédőt....tegnap irtóra örültem, amikor kibontom a mediamarkt.de ragasztószalagos dobozt és ez van benne teló helyett. -
ghiottone
nagyúr
Aki német amazonról vette és az amazon volt az eladó, annak megtudom erősíteni - épp most gariztatok egy 5 hónapos G5s-t -, hogy ha gond van, jelzed 2 eshetőséget ajánlanak fel:
1. Visszaküldöd a hibás készüléket és küldenek egy újat, ugyanazt a típust.
2. Visszaküldöd a hibás készüléket és "full refund"-ot kapsz.Mindkét esetben állja az amazon a visszaküldés költségeit.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1590 üzenetére
Nem ez a szokásos Motorola megoldás - új funkciót nem kapsz a moto appnál, hiába frissül a rendszer és hiába kapta azt meg - már alapból - a később megjelent G5s, G5s Plus, X4, Z2 Force/ Play és a ma bemutatkozó G6 család.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szobimark93 #1560 üzenetére
Beállítások - Akkumulátor alatt beállítható a folyamatos százalékos érték is. - ezt én is hiányoltam a korábbi stock rendszerből.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1537 üzenetére
Google helyelőzmények be vannak kapcsolva? Az lehet a ludas, vagy a google alkalmazáson belül valamelyik beállítás.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1533 üzenetére
Más Moto-n korábban én is észrevettem gps bugot. Ott a Google okozta.
-
ghiottone
nagyúr
A sima 2200-es hátlap 5e, a jbl 10, a hasselblad 40. Lehet kellene valami a leendőz3 playemhez.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #1471 üzenetére
Korábban google appokra, háttérfolyamatokra gyanakodtam több esetben is hasonló esetben más Moto készülékeknél, bár volt olyan, hogy maga a gsambattery a folyamatos monitorozással, vagy root hiányában ennek a kisérletével szívta az aksit. Google play szolgáltatások keretrendszer frissülése, cache törlés és újraindítás általában rendbe rakta nálam, bár sose volt olyan merülésem, hogy 6 percenként üresjáratban 1%-ot evett.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1442 üzenetére
Fejlődtek
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1440 üzenetére
Ja, mert nem ismerik a készüléket se. Készülj fel akár 1 hónapos ügyintézésre is, ha egy gyári rom flashelésére Z Play esetében a kollégának 30 napot mondtak. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Benoe77 #1437 üzenetére
Elvileg igen, reteu-ra is felmegy.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1431 üzenetére
Akkor nyugtatót bevenni és irány a tmx - pickup & return-el is megy.
Ha nem garanciális arra van Motorolás ismerős szaki. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1429 üzenetére
Szerintem kezd náluk.
Azt hittem amazonos. Szolgaltatós telóm már évek óta nem volt, hibàs Motorolám se. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1427 üzenetére
Honnan van?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1425 üzenetére
Irány gariztatni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1422 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1407 üzenetére
Elírták. A fekete is 72 gramm.
Anno az olasz amazonnál is voltak ilyenek + az expansysnál is, ahol nem tudták, hogy az 1. genes Z Play EU modell dual simes és a Lenovotol se kaptak korrekt infót.... -
ghiottone
nagyúr
Nekem anno 1. és 2. generációs Z playt tokból kivéve rápattintva a pineknél az aukey mágneses tartóra nem volt vele gond - de a súlypontja nem volt az igazi, mivel a pinek alul vannak. Amúgy úgy használom inkább a mágneses tartót, hogy egy olcsóbb tok belsejébe beleragasztottam a lapkát középre - így jobban tart a mágnes, de a tokokat így cserélgetnem kell sajna.
-
ghiottone
nagyúr
Igaz nem Z-vel, de nekem ilyen U-green töltőm van, amivel Z2 playt és X4-et is töltünk (bár azok QC3-asak) és minden gond nélkül megy TurboPower. Az irodában egy másik u-green van, ami szintén tudja a Turbo Powert. Lehet neked ezt a dual usb-st kellene kipróbálni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
darthsmoke #1320 üzenetére
Biztosan, persze olcsóbban. Én örültem volna, ha augusztusban amikor 130-ért vettem a Z2 Playt adtak volna hozzá valami modot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1317 üzenetére
Ha automatikus, akkor a szoftver a külső körülményeknek megfelelően kapcsolja be, ha "be" akkor minden kép hdr módban készül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
darthsmoke #1314 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
amo0001 #1293 üzenetére
Rendbe vannnak. Több Moto E4 és G5 készüléket is vettünk tőlük céges telefonnak szeptemberben - problémamentesek. De az edigitalon olcsóbb még most is, fentebb írták korábban.
+ itt van krikr fórumtárs beszámolója a garanciális ügyintézésükről -
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1272 üzenetére
Mivel nektek a januári patchel együtt érkezik majd szerintem az Oreo így lehet abból 28.-a környéke lesz. - Mostanában már nem annyira kiszámítható, hogy mikor érkezik + a főverzió frissítést lassabban engedik ki. G4 Plusra például már Indiában a februári biztonsági frissítés infója is kint van
ott az Oreo később lesz kiadva..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1268 üzenetére
Amúgy ez Ausztráliára és Új-Zélandra vonatkozik, csak nem írták oda.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1258 üzenetére
Z Play-en / G5s-en ilyen nem volt. Z2 Playen egy kevéske maradt az alsó szélen de messze nem annyi mint a te képeden. X4-en elsőre nem sikerült normálisan felrakni, hasonló lett a végeredmény mint nàlad - most rendeltem megint mert más normális fóliát nem találok. Ami teljesen fed annál pedig a tok nyomja fel
Fene egye ezt a 2,5D lekerekített széleket.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1253 üzenetére
'Stock rendszer - nincs külön galéria app, csak a google fotók' osszt csókolom a júzereknek.
-
ghiottone
nagyúr
Itt a régi Motorolás Galéria app.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1245 üzenetére
Szerintem se.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1243 üzenetére
Kamera nem megy X4-en, ahhoz 8.0 kell. Kijelzőhöz települ a frissítés. Többit nem próbáltam, nem érdekel.
-
ghiottone
nagyúr
Braziloknál most indult el az Oreo soak test a Z-re és a Z2 Playre.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1206 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1200 üzenetére
Vidd vissza ahol vetted, majd ők intézik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1186 üzenetére
Kedves felhasználó miért nem nálunk veszel telefont?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1180 üzenetére
Az előfizetésed tudná amúgy? Nálunk telekomos közbeszerzéses előfizetés van, az tuti nem tudja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1175 üzenetére
Nem. A külső nem lesz nagyobb. Ha átváltanak a 18:9-es formátumra akkor elégnek kell lennie az előlapi helynek, persze így a moto felirat körüli hely lecsökken és lehet az ujjlenyomat olvasó is - majd kiderül áprilisra, addigra lesznek leakek is. Ebben az évben kiadott modoknak amúgy még jónak kell lenniük az eredeti ígéret szerint.
-
ghiottone
nagyúr
Hmm - 2018-as moto-k?:
- moto E5: f2.0 16MP + f2.0 8MP FFC, NFC, 1080p
- moto G6: 3500mAH, f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, 1080p+
- moto X5: 3800mAH, DUAL f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, Qi, 3D Glass, OLED, IP68
- moto Z3 Play: 3500mAH, Dual f1.8 16MP + f1.8 16MP FFC, 6-64GB, Dual SIM, 3.5mm jack, 5.7" OLED 1080p+.
- moto Z3: 3230mAH, Dual f1.8 21MP SmartCAM +f1.8 16MP FFC, 8-128GB (CN), Dual SIM, 5.8" pOLED 1440p+ -
ghiottone
nagyúr
Damir Franc nemrég csinált németül/angolul mod bemutatót és benne volt egy ilyen összehasonlítás a 10. perc után. Kiegyensúlyozottabb az alexa, jobb, de az picivel drágább is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1125 üzenetére
volt ilyen oldal?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1122 üzenetére
Van ellenpélda is - Alza cseh cégtől rendelt Z2 Play esetében kijelző halál után a TMX kiállította a cserejegyzőkönyvet a bolt meg fizetett.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1096 üzenetére
Üdv,
Igaz nem Z, de több Motonál (Z2 Play, X4) én is néha belefutok masszívabb ébren tartásokba az android os alatt és nálam a Google app a probléma okozója - itt egy picit bővebben a hiba.
Illetve a Tartózkodási helynél a Keresési beállításoknál nem maradtak bepipálva a wifi-, bluetooth alapú keresés beállításai? -
ghiottone
nagyúr
Szerintem 2-3 hét és érkezik az Oreo a telótokra. A frissítési infó elvileg kint van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1091 üzenetére
Anno az 1. generációs Moto X-ben, ahol megjelent először a Motorola aktív kijelző technológiája pulzált az értesítés. Később ezt az amoledes panellal szerelt Motoknál is sajna elhagyták.
Usb type c-ből ugreen-t ajánlok ali hivatalos boltból Kínából, de itthonról nillkint legalább -puremobilnál, speedshopban biztos van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1063 üzenetére
Most rendeltem az X4-hez spiegen tokot az amerikai amazonról. Előtte hasznaltam Z/Z2 Playen a kínai másolatát is, de már nem olyan minőség mint korabban és itt is kivágták a pinek helyét. Ahogy látom van Z-hez is és 20 dolcsi körül megvan szállítási költséggel. Sajna az eus amazon oldalakról nem szallítanak hozzánk ilyen tokot.
-
ghiottone
nagyúr
Én még anno a G4 Plushoz ezt vettem majdnem másfél éve - ritkán használom, de remek. Most már van type-c kábeles verzióban is. Igen kiírja, hogy TuboPower csatlakoztatva.
"utángyártott" töltőnél csak aukey és ugreen-t veszek. Aukey a kocsiban, ugreen a fali konnektorhoz - ilyet vettem az X4-hez nemrég.Mást nem dugok bele
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #1012 üzenetére
Az olasz amazonról szállítással együtt most 215 euróból megvan a G5s Plus - éjfélig él az akció.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #991 üzenetére
Persze a Verizon-nál most minden Mod féláron van...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #976 üzenetére
Igen, megcsinálták
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #946 üzenetére
Moto G5 Plus, G5s Plus, Z2 Play, X4. - csak nem tudom az árakat + menyit szánnál rá maximum, de nemsokára lesz black friday, meg cyber monday akció is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #938 üzenetére
Nem feltétlen. A MIUI-t állandóan toldozzák-foldozzák, a ramot zabálja a rendszer, antenna jelerőssége gyenge, hangszóró gyenge, kameránál videofelvételnél a szokásos Xiaomi minőség, alias pulzál a fókusz. Ha Xiaomi, akkor inkább a MiA1 az android one miatt. 2xer volt Xiaomi telefonom - Note 3 Pro és Mi5s - soha többet nem kérek belőle - olcsó és azért, mert apróságokon spórolnak.
Nem azt mondom, hogy rossz, de lehet több kompromisszumot kell kötni a készülékkel. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #934 üzenetére
Én is onnan veszem a Nillkin cuccokat, meg màst is több éve. Rendes bagázs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #925 üzenetére
M-et nem szabad venni, mert a ramot meglátva éppenséggel rögtön rárepülne az ember, de a mediatek helio p15-ös nem volt jó választás. Inkább a Snapdragon 625-ös G5 plus vagy G5s Plus lenne a jó irány - az egy nagyon jól eltalált processzor lett. Keveset fogyaszt és 3gb rammal mindenre elég átlag felhasznalás mellett 1-2 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest