- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz
RiseOfEvil #71 üzenetére
-
RiseOfEvil
tag
Kb mikor jelenik majd meg?
-
norbert1998
nagyúr
Azért mondjuk kellett ahhoz is idő, hogy a téglalap alakú kijelző más alakot is ölthessen, mennyi kutatás volt, hogy még tudják ezt oldani
-
Spr1nG
tag
Jé!!! Egy óra!
-
debrejo
senior tag
Na végre, valaki azt is figyelembe vette hogy azért egy ilyen kütyünek karórára kéne hasonlítania.
Shut up and take my money! -
Ádám16
addikt
Az első nagy lépés a szép okosórák felé.
-
baloghbalint
tag
Igaz hogy teljesen értelmetlen szerintem az okos óra de ez elképesztően elegáns és király ha nem lesz olyan brutál drága lehet beruhazok egyre
-
ghiottone
nagyúr
Dupla, bocsi.
-
ghiottone
nagyúr
Szubjektív kinek mi a szép. Nekem tetszik a Moto elképzelése - bőr szíjjal kellene egy a Titan-Carbon Seikom mellé
-
Majd amikor a Louis Moinet órák 50-100.000Ft-ba kerülnek, akkor az okosórák is úgy fognak kinézni, mint ennek a gyártónak a készülékei.
Ez azért egy kicsit ....... hozzáállás volt, hogy csak az ilyen óra a szép, jó óra (a pontok helyére mindenki a maga kifejezését illesztheti). Ennyiből egy Ford Focus az nem elég jó autó, mert nem olyan szofisztikált, mint egy Rolls Royce Silver Seraph vagy nem olyan "állat" mint egy Koenigsegg. -
azopi74
addikt
válasz
dilajoska1 #57 üzenetére
Ez a gyönyörű:
Majd ha ilyen képet varázsol a UHD-s okosóra holografikus kijelzője minden szögből nézve a szemlélő szeme elé, na majd akkor kap el a "must-have" feeling
-
Remélem, hogy Sony meredten figyeli a reakciókat és visszatérnek végre az MBW-sorozattal megkezdett útra a mostani "órák" helyett.
Az volt az igazi, ez is arra hajaz. -
culas25
tag
Ez az első pillanat, hogy enyhe vágyat érzek egy ilyen kütyüért. Pedig totál hidegen hagytak az okosórák, de most valami megmozdult bennem
-
vigyori78
őstag
Fém szíjjal király
-
Bembee12
aktív tag
Nagyon tetszik a kinézete, de mikor lesz egy olyan "okos" óra ami rendes órának néz ki, és nem fog többe kerülni 30e ft-nál?
Amit tudjon: kerek legyen, lehet érintős vagy sima analóg mutatós. Mutassa az értesítéseket, ne csak azt, hogy van, hanem el is olvashassam rajta. Ha mobilról megy egy GPS progi (lehet Google Maps akár) mutassa az irányt, hogy merre kell menni. Biciklizésnél nagyon jól jönne. Írja ki, hogy ki hív, zenehallgatásnál tudjak számot váltani.
Nem kell bele se kamera, se mikrofon, Ja és az idő is mutassaEz a Goolge Now "kártyás" keresője meg ne legyen rajta, mert mobilon se tetszik...
Na én ilyen okosórát szeretnék.
-
kristof83
aktív tag
Motorola Aura ugrott be egyből!! Nagyon imádtam, egy vagyon volt de megérte minden forintját és ez az óra első ránézésre a szellemi utódjának tűnik. Jó lenne egy hasonló telefon plusz ez az óra kombó...
-
Flind
senior tag
Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Kib@szott jól néz ki. Elismerésem a motoroláé, akkor is ha funkciókban annyira nem lesz jó.
-
C$abi
aktív tag
Ez a Moto 360 nagyon tetszik, még akkor is, ha nem tartom szükségesnek ezeket az okosórákat, de ez egyszerűen olyan egyszerű és elegáns, és olyan "Ez kell" érzés fogott el.
De egy Tissot vagy egy Certina simán veri. -
Entryy
aktív tag
Jó kicsit másképp, de...
-
mrlujoak
veterán
Nagyon jól néz ki!
Szép, letisztult. -
pengwin
addikt
Nem óramobil, hanem okosóra. WiFi-t meg nincs sok értelme beletenni, mert eléggé energiaigényes, vagy az ergonómiát, vagy az üzemidőt teljesen hazavágná. WiFi/GSM úgysem kell egy (jól árgondolt) okosórába, a Gear-ben is csak techdemó/erődemonstráció céljából csinálták, szerintem.
Ebben meg gondolom Bluetooth 4.0 LE lesz, de a buliban a telefonod így is biztonságban lehet a tokjában, míg ezen látod ha valami van.Egyébként meg egyszerűen gyönyörű!
-
Hebehebe
tag
Egy tesztre kíváncsi lennék énis, tetszős darab!
-
flexxx2
őstag
Szép képen, élőben a felhasznált anyagminőség (tok, szíj) sokat ronthat v. dobhat rajta.
Miért nincs több gomb, mint a chrono órákon?
Megj.: Bulihoz jó lenne, akkor nem kell mobilt vinni. -
F_Gergely
őstag
Na ez a Motorola szellem, nagyon szép lett, egyszerűen akarom
-
Probber
őstag
Nem mondom, hogy nekem erre van szükségem, de ez azért mindjárt más mint az eddigiek.
-
Maxentius
addikt
Nagyon vágykeltő!
-
Ati1979
veterán
Gyönyörű!
-
fogtunder
nagyúr
az első okosóra, ami valóban képes volt birtoklási vágyat kiváltani belőlem.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez valami nagyon szép lehet!
-
saiyajin
senior tag
Szerintem se rossz, de egy tesztet meg kivarok megis milyen.
-
Piec87
csendes tag
http://index.hu/tech/2014/03/11/okosora/
Nah most akkor lekoppintották e vagy sem -
Lomha 8V
addikt
Szépnek szép, de azért megvárok majd egy tesztet róla. Bár nem tudom minek, mikor úgysincs rá semmi szükségem.
-
DiVaD
senior tag
Az első okosóra ami tetszik is.
Ez legalább egy biztató dolog, h pár év múlva már esztétikus és normális árral rendelkező okosórák is lesznek a piacon. -
zdanee
őstag
Működő prototípus nélkül 3 hónap alatt? Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...
-
Jimmy66
senior tag
Ez f@sza!
-
sgery
őstag
Jól néz ki, bár a honfitársunk által megálmodott jobban tetszik.
Amúgy mindig jót röhögök az ilyen videókon, úgy mutatnak be egy órát, mint ha épp a nasanal egy ürsiklót fejlesztettek volna ki. Ez csak egy óra, ha 1 magyar képes volt egyedül megtervezni akkor amcsiban miért kell hozzá egy tucat csapat?
-
Johnny194
aktív tag
Ígéretes, kíváncsi vagyok hogy kit hoz ki ebből a Moto
-
ViharVadász
őstag
Szerintem ez gyönyörű lett!
Végre nem csak a kocka alakú órák jönnek okos változatba, hanem talán egyre több kerek is
-
joey04
titán
Bár továbbra sem kéne okosóra, ez már legalább egy szép és igényes darab.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #16 üzenetére
igen, rájöttem amikor vittem a Fossil karóráimat elemcserére (jójó nem egy Breitling árkategória), és láttam a belsejét, egy 5ft-os méretű műanyag szerkezet, és 45 ezer ft-ot fizettem értük külön külön...
(#19) Csapoati A Moto G-t eleve úgy harangozták be, hogy elérhető ára lesz, itt erről nincs szó, és mivel ezzel foglalkozik ma a piac, okosóra, ezt nem fogják a piacra dobni olyan áron, amin mindenki megtudja venni, mint a Moto G-t. Szerintem
-
dreamdancer
őstag
Már azt hittem, egyetlen gyártónál sem fogják fel, mit jelent az, hogy "karóra"! Végre egy elegáns, letisztult, valódi ÓRA, nem valami '80-as évekből maradt extrabumszli Casio.
Grat Motorola!
-
szilagyiv
senior tag
Maga a termék tetszetős, de as videó az borzasztóan idegesítő. Le lehetne már szokni az ilyen mellénézős f*****ról! Vagy látszódjuon, hogy kihez beszél, vagy beszéljen bele a kamerába. Má. Barbárok.
-
halkow
őstag
kíváncsian várom hogy mit fog tudni produkálni
-
ghiottone
nagyúr
Egy barna bőrszíjas verzióra benevezek
- csak legyen kompatibilis a G-vel.
-
Na ez már valami! Nagyon szép.
-
Na végre egy okosóra (tehát egy óra, ami tud extra funkciókat) és nem egy "vacak" kiegészítő...
daniel909
inkább wrist on review, nem? -
daniel909
addikt
hands on review-et akarok!!!
-
tonerz
aktív tag
Nagyon elegáns darab, és okos létére úgy néz ki mint egy normális karóra.
-
amanoba
őstag
nagyon pofás cucc, nekem is az aura jutott róla eszembe rögtön.
-
rbence
senior tag
Na ez már tetszik
Biztonságosabb azért egy ilyen eszközzel navigálni, mint a Note 2-essel egyensúlyozni bringázás közben -
Cyberpunk
félisten
Végre!
-
FuRiONight
addikt
Gyönyörűen néz ki a fém szijjal!
Ilyenre várok már, nem galaxy gear féle okosórákra!
Egy jó árral sikeres lehet!
-
dilajoska1
őstag
Na ezt már tényleg órának lehet nevezni, ráadásul még okos is!
-
sz.balazs.95
veterán
Ha megkapja az Aura kijelzőjét, akkor az nagyon király lesz!
-
GALARDO
addikt
Kíváncsian várom, ez tényleg egy igényes cucc.
Remélem, 300-nál nem lesz több.
2: Akkor nem lenne, igazából kör alakú.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus karórát idéző külsővel érkezik a Motorola prémium anyagokból építkező okosórája.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest