- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Épp valamelyik nap hiányoltam, hogy mostanában nincsenek ilyen IONITX féle passzív deszkák. Az utolsó amit találtam, J1900-as cerkával van szerelve, azóta semmi. Ez úgy 9éves cucc. Most ez is egy kis lépés ebbe az irányba, csak nagyobb hőt termel közben.
#1AxBattler: Utoljára a P3-asomon volt ekkora, az is megsült alatta.
-
1dude
senior tag
Az még jobb lenne, ha a 6-9-15W TDP Intel CPU -k nem csak notikba mennének.
-
Ixion77
addikt
De az Alpine 12-t még utána valami házba is illik rakni, ahonnan aztán hogy távozik a hő ventilláció nélkül? (A 17-et nem találtam meg hogy micsoda. Amit találtam az nem passzív.)
Ez az Akasa megoldás viszont kifejezetten ígéretes, és még az ára sem szállt el nagyon. Kíváncsi leszek a tesztekre, de felveszem a potenciális versenyzőim közé. Remélem, a következő fél évben várható új AMD CPU-kkal és APU-kkal is kompatibilis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest