Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
6572m? Nem 6752?
-
laci_csk
senior tag
Jol nez ki.
A nagyobb akksi nem jelent feltetlenul nagyobb uzemidot. A Lenovok meg egyaltalan nincsenek az akksitesztek elso feleben. Nagy az akksi de zabal a telo.[ Szerkesztve ]
-
Tejberizs76
tag
Meizu M2 Note nem jobb vétel?
-
Dronte
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #13 üzenetére
Külföldön is elég jól jön.. Nekem például extra mód szükségem lenne rá, hogy a hazai számon és a kintin is elérhető legyek. 2 telefonnal nem túl kényelmes.
-
tozo86
tag
Én pont ez és a Honor 4X között gondolkodtam, végül a Honor győzött a jobb kamera miatt.
Remélem jól döntöttem. -
tothmaxy182
őstag
válasz
Dr.FantastiK #13 üzenetére
Pedig nagyon is kell!
Barátnőm családja Vodafone-os, én meg T-s vagyok. Megtartotta a régi Vodás kártyáját, amin a családjával beszél, és kapott tőlem egy T-s kártyát, amin velem beszél, ingyen.Sokan hordanak külön céges telefont, azt is kiváltja, ha egy telefonba bele tudod rakni a céges és a saját kártyádat.
-
Dr.FantastiK
őstag
mi a francnak kell egy telefonba mindenaron 2 SIM kartya ??
nemertem ezt az oruletet ! annyira speci szolgaltatok nem tolonganak hogy ne lehessen valasztani eggyet !!
-
Halkow.
senior tag
Megosztottam én is a véleményem, tudom semmi esélyem nyerni de hátha
Egyébként 65k ért számomra van jobb alternatíva is pl: Xiaomi Redmi Note 2 Prime 8magos 2,2GHz - es procival, 2GB ram, 32GB rom, irDA, hetente megjelenő szoftver frissítésekkel szóval mi éri meg
?
-
Dr.FantastiK
őstag
az 5.5 a hatareset, de 5.1-es S6 boven joo.
-
stamas80
tag
Minden napra jut 5, 5,5 Hüvely.
Kinek mennyire van szerencséje.
Akinek nincs annak 1 is sok. -
kengyel
nagyúr
Ebben az árban nagyon megéri, korrekt kis telefon .
-
Kékes525
félisten
Szerintem ezen az áron már megéri. A vékonysága ellenére viszonylag nagy akkumulátorért is plusz pont jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A szép képet adó IPS-kijelzővel, 64 bites, 8 magos processzorral, kimagasló akkumulátoros teljesítménnyel kecsegtető Dual SIM készülék, a Lenovo A7000 ára jelentősen esett. Ráadásul meg is lehet nyerni. (x)
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest