- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem vagyok megbékélve a vendégkarakterekkel, kivéve Spawnt, ő tökéletes volt ide. De annyi MK karakter nincs még benne ebben a részben, hogy az fáj.
Terminator az egyik legunalmasabb karakter lett, Robocop meg több sebből vérzik számomra ebben a játékban.
Amúgy az MKXL-ben arra mentek ugye rá, hogy Leatherface vs Jason, meg Alien vs Predator, itt most a 11-ben a Terminator vs Robocop téma kapott fókuszt (mert ez mekkora poén már, vagy nem is tudom mi lehetett a szempont..).Annyira jó lenne, ha még évekig jönne a support, és tényleg mindenkit belepakolnának (Mocap, meg az ilyen szutyok karaktereket nyilván nem).
-
mg1992mg
őstag
Azt tudni, Switchre mikor jön a DLC?
-
30z.Samu
titán
Mondjuk Nálam az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem is keresem a story-beli kötődést. Lehet azért is tetszik maga a karakter, de a story-ba tényleg elég nehezen tudnám elképzelni. De én a Mortal játékokat első sorban a bunyó miatt játszom. Pedig lehet rá kéne feküdni a story-ra is.
-
ribizly
veterán
Vannak karakterek, akiket bele lehet magyarázni vagy múltjuk van. Pl. Joker bár szerintem sem való ide, de legalább van kötődése (MKvsDC, Injustice), de Robocop.
Arról nem is beszélve, hogy nem éppen egy közelharci karakter. Stryker-nek én jobban örültem volna. Robocop egy bónusz karakternek elmenne, de fő, fizetős DLC karakter ként nekem túlzás.
Terminátor sem passzol, de azt még bele lehet keverni a mindenféle idő-/térbeli utazásokkal.
Egyébként nekem még az Alien lógott ki nagyon a sorból MKX-ben.Miért nem lehetett elővenni Robocop helyett valami régi karaktert vajon? Annyi izgalmas karaktert alkottak meg anno a 4, Deception, Deadly Alliance részekben. Én bírnám, ha azok közül többet is megkapnák. Sőt! Én azt sem bánnám, ha az összes régi karaktert belezsúfolnák ebbe a részbe.
Persze megértem, hogy próbálkoznak a különböző extra karakterekkel és ez nem is baj, hiszen lehet ezzel szélesebb réteghez juthatnak el. Csupán Robocop azt gondolom nem annyira erős nosztalgiát illetően, mint a saját universe. (Mondom ezt úgy, hogy elég nagy rajongója vagyok az eredeti részeinek.)
-
GreatL
őstag
A Friendship béna és túlságosan is szivárványos.
-
ribizly
veterán
Nem tudom mit is kéne erre mondani.
A story mód kiegészítés az rendben van.
Az áráért nekem ez a DLC karakterek szintjén karcsú, de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 Pro 1TB
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- Legion Go 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest