- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem vagyok megbékélve a vendégkarakterekkel, kivéve Spawnt, ő tökéletes volt ide. De annyi MK karakter nincs még benne ebben a részben, hogy az fáj.
Terminator az egyik legunalmasabb karakter lett, Robocop meg több sebből vérzik számomra ebben a játékban.
Amúgy az MKXL-ben arra mentek ugye rá, hogy Leatherface vs Jason, meg Alien vs Predator, itt most a 11-ben a Terminator vs Robocop téma kapott fókuszt (mert ez mekkora poén már, vagy nem is tudom mi lehetett a szempont..).Annyira jó lenne, ha még évekig jönne a support, és tényleg mindenkit belepakolnának (Mocap, meg az ilyen szutyok karaktereket nyilván nem).
-
30z.Samu
titán
Mondjuk Nálam az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem is keresem a story-beli kötődést. Lehet azért is tetszik maga a karakter, de a story-ba tényleg elég nehezen tudnám elképzelni. De én a Mortal játékokat első sorban a bunyó miatt játszom. Pedig lehet rá kéne feküdni a story-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest