- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Vannak karakterek, akiket bele lehet magyarázni vagy múltjuk van. Pl. Joker bár szerintem sem való ide, de legalább van kötődése (MKvsDC, Injustice), de Robocop.
Arról nem is beszélve, hogy nem éppen egy közelharci karakter. Stryker-nek én jobban örültem volna. Robocop egy bónusz karakternek elmenne, de fő, fizetős DLC karakter ként nekem túlzás.
Terminátor sem passzol, de azt még bele lehet keverni a mindenféle idő-/térbeli utazásokkal.
Egyébként nekem még az Alien lógott ki nagyon a sorból MKX-ben.Miért nem lehetett elővenni Robocop helyett valami régi karaktert vajon? Annyi izgalmas karaktert alkottak meg anno a 4, Deception, Deadly Alliance részekben. Én bírnám, ha azok közül többet is megkapnák. Sőt! Én azt sem bánnám, ha az összes régi karaktert belezsúfolnák ebbe a részbe.
Persze megértem, hogy próbálkoznak a különböző extra karakterekkel és ez nem is baj, hiszen lehet ezzel szélesebb réteghez juthatnak el. Csupán Robocop azt gondolom nem annyira erős nosztalgiát illetően, mint a saját universe. (Mondom ezt úgy, hogy elég nagy rajongója vagyok az eredeti részeinek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest