- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Az intel szerint nem akkora probléma:
This means if later you want to revert to a Legacy driver you will need to uninstall the driver via Windows Apps and Features and reboot the system before installing a Legacy driver. Failure to do so may result in minor to catastrophic issues on your system as well as system instability.Azaz csak egy ésszerű sorrendet kell betartani.
-
Dr. Akula
félisten
Akkor jó.
Mi lesz itt a különbség a cserénél, mert ugye a cikkben az van hogy a "have a disk" opció nem működik, itt miben más az eljárás? Már azután persze hogy visszarakja a .zip-et is az Intel, mert addig nyilván nem nagyon érdekes az egész. Lehet erről a modern izéről is lehetne egy cikket írni. Vagy van is már? Nyilván amíg nem volt érdekes nem is kereste az ember, de most hogy itt a nyakunkon az egész...
-
Dr. Akula
félisten
És az UWD-s drivereket UWD-sre mi tudjuk oda-vissza cserélgetni, vagy ahhoz is az MS kell majd? Mert azért itt is divat a "1809-es" verziók készítése, mi van ha vissza kell állni, akkor majd a fél világ arra vár hogy pár MS helpdeskes egyesével mindenkinek visszapakolgatja a régit? Mi van ha a cégnél kell visszaállni és nem ér rá hónapokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest