- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ha lehet ilyet és valaki aki pesti de nem akar postázni mivel jelenleg Pesten lakom vállalnám, hogy nagyobb pontokon pl Keleti nyugati elmegyek érte és ha valakinek kell valami akkor elpostázom. Persze házakat értelmes darabszámig mert asszony megöl
Bacsisnak is itt punyad már egy éve a 20kilós szeretet pakkja mert mindig elfelejti
-
Persze az 5let jó és sok sikert kívánok neki! Nagyon ügyes és a stílus is jó! Lehetne modding találkozó mint régen arra szerettem járni.
-
Igen ez rendben van! De mi tudjuk mennyi az anyag költség és a járulékos dolgok ára, +munkadíj. Amire a legtöbb ember legyint és elküld a csába.És itt bukik el az egész.
(Persze a rangom nem modder, de csináltam már ezt azt az évek során) Én csak magamat szórakoztatom most pl a predatorral. De ez is amennyibe már van pff.
Amikor még volt mth és kint voltam a címlapon a géppel annak pl 70k volt az anyag ára ház +festék meg ami még nem volt szerszám tehát a járulékos. Csak volt néhány gond akkoriban és le kellett állítanom magam
Most hirtelen gubíztam pár félkész képet:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest