- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
Az létezik, hogy egy adott boltnál nincs engedélyezve az nfc-s fizetés(de paypass terminál van)?
Ma reggel jött meg az értesítés (spanyolul
), hogy megvan a kártyám, letöltöttem, és elugrottam egy közeli CBA-ba, ahol van paypass terminál. Amikor mondtam, hogy kipróbálnám a mobilos fizetést, akkor úgy nézett rám a néni, mintha hülye lennék. Mondtam neki, hogy ugyanolyan, mintha paypass kártyával fizetnék, erre hívott valami másik nénit, aki hasonlóan nézett rám, és azt mondta, hogy náluk nem engedélyezett. Nem tudtam őket meggyőzni, hogy legalább próbáljuk meg. Sor nem volt mögöttem, szerintem nem is nézek ki valami nagy notórius csalónak, de ketten olyan heves tiltakozást levágtak, hogy inkább fizettem a (paypass-os) kártyámmal.
Eddig úgy tudtam, hogy nincs ennek semmilyen plusz technikai háttér igénye a paypass-os fizetéshez képest, sehol nem is találtam erről információt, hogy ilyen lenne. Akkor most én vagyok a hülye, vagy a pénztárosok teljesen tudatlanok?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged