Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
Az létezik, hogy egy adott boltnál nincs engedélyezve az nfc-s fizetés(de paypass terminál van)?
Ma reggel jött meg az értesítés (spanyolul
), hogy megvan a kártyám, letöltöttem, és elugrottam egy közeli CBA-ba, ahol van paypass terminál. Amikor mondtam, hogy kipróbálnám a mobilos fizetést, akkor úgy nézett rám a néni, mintha hülye lennék. Mondtam neki, hogy ugyanolyan, mintha paypass kártyával fizetnék, erre hívott valami másik nénit, aki hasonlóan nézett rám, és azt mondta, hogy náluk nem engedélyezett. Nem tudtam őket meggyőzni, hogy legalább próbáljuk meg. Sor nem volt mögöttem, szerintem nem is nézek ki valami nagy notórius csalónak, de ketten olyan heves tiltakozást levágtak, hogy inkább fizettem a (paypass-os) kártyámmal.
Eddig úgy tudtam, hogy nincs ennek semmilyen plusz technikai háttér igénye a paypass-os fizetéshez képest, sehol nem is találtam erről információt, hogy ilyen lenne. Akkor most én vagyok a hülye, vagy a pénztárosok teljesen tudatlanok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A bevezető után rögtön a lényegre térünk. Mire van szükségünk, ha mobillal szeretnénk fizetni?
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest