- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
válasz
sanyijedi #59 üzenetére
Ezek az igazi akaratos, banyatankotalábadonáttolós nénik voltak, az ilyennel jobb vigyázni
De azóta sikerült letesztelni párszor, semmi kecmec nem volt, telefon odatart és kész a történet. Nagyon bejövős. Arról esetleg van hír, hogy a BKV majd egyszer sokára kiépülő elektronikus jegyrendszere is NFC alapú lesz-e?
-
tpmportal
tag
Én is így tudtam/tudom.
(#47) lolwut1:
Ez melyik program? Nekem wallet-ben nincs ilyen opció, hogy fizetés, hanem csak ki van választva aktívra a kártya. Elvileg t-nél is van olyan, hogy "automatikus használat", és ahhoz csak fel kell oldani a mobilt (és bekapcsolva kell lennie az nfc-nek), hogy menjen.
-
tpmportal
tag
Az létezik, hogy egy adott boltnál nincs engedélyezve az nfc-s fizetés(de paypass terminál van)?
Ma reggel jött meg az értesítés (spanyolul
), hogy megvan a kártyám, letöltöttem, és elugrottam egy közeli CBA-ba, ahol van paypass terminál. Amikor mondtam, hogy kipróbálnám a mobilos fizetést, akkor úgy nézett rám a néni, mintha hülye lennék. Mondtam neki, hogy ugyanolyan, mintha paypass kártyával fizetnék, erre hívott valami másik nénit, aki hasonlóan nézett rám, és azt mondta, hogy náluk nem engedélyezett. Nem tudtam őket meggyőzni, hogy legalább próbáljuk meg. Sor nem volt mögöttem, szerintem nem is nézek ki valami nagy notórius csalónak, de ketten olyan heves tiltakozást levágtak, hogy inkább fizettem a (paypass-os) kártyámmal.
Eddig úgy tudtam, hogy nincs ennek semmilyen plusz technikai háttér igénye a paypass-os fizetéshez képest, sehol nem is találtam erről információt, hogy ilyen lenne. Akkor most én vagyok a hülye, vagy a pénztárosok teljesen tudatlanok?
-
tpmportal
tag
Nem tudom magentáéknál hogy van, de én vodánál telefonon direkt rákérdeztem, és ott azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy hivatalosan csak a náluk vásárolt készüléket támogatják, és ő ezért nem is mondhat mást, de ettől még nem elképzelhetetlen, hogy megy függetlenen is. És megy is függetlenen (legalábbis nekem S6-on, munkatársnak meg G3S-en).
Gondolom ezt többek között a sufni-gsmben vásárolt, régió-idegen, mókolt-romos telefonok miatt mondják, hogy ne őket vegyék elő, ha a programnak nem tetszik a bizonytalan forrású független telefon. De ez csak tipp.Szerk: most látom, hogy frissült a vodafone oldala, most már azt írják, hogy független készülék is támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Next level racing wheel stand 2.0
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest