- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na igen, azt hittem, hogy több emberen lesz majd kitűző. így csak azt a néhány arcot ismertem fel, akikkel már találkoztunk párszor előző rendezvényeken. bár mondjuk voltak olyan sokan, hogy lehet a címkével sem lett volna könnyebb megtalálni másokat
jó volt a rendezvény, kicsit a beengedésen kell még csiszolni, bár még viszonylag időben odaértem, de majdnem fél órát álltam így is a sorban (pedig akkor még csak a mosdókig ért).
a rendezvényen leginkább a SE tetszett, tényleg jópofa dolgokat hoztak, a dummy telefonok ajándékozása hatalmas ötlet volt, kár, hogy pólóból nem jutott már mire odaküzdöttem magam a standjukhoz. és régóta először tényleg azt kell mondjam, hogy a felhozataluk is jó volt. a megjelent gyártók közül ők érdekeltek a legjobban, és tényleg tetszettek a telóik, főleg az Arc.
HTC-nél a Sensation-ön kívül nem volt sok érdekes, az új sense felület meg nekem már túl csicsás, bár persze szépen futott a telón, de ez már túl sok az eye-candyből. meg ami zavar, hogy kb nem lehet megkülönböztetni a telefonokat, hogy melyik micsoda, azonos fazon, azonos gui, csak méretben más szinte
LG-hez kb nem sikerült odajutni, annyian voltak, bár tőlük a tableten kívül már láttam ami érdekelt a sörözésen (a 3D dolog teljes mértékben hidegen hagy).
a Nokia kicsit még mindig az az érzésem, hogy magas lóról próbált itt szerepelni, az elején kint sem volt az a két telefonjuk, amit újdonságként hoztak, csak a prezentáció után tették ki a legvégén. közben meg tartottak egy előadást a nagy semmiről, meg megtoldották egy Qt gyorstalpalóval, hogy meglegyen az idő, aztán a q&a résznél meg miket magyarázott az az ember, te jó ég...
a wp7 standnál az a srác jó arc volt, de nem az a karizmatikus előadó figura, ez látszott a prezentációján. meg igazából nem sok újdonságot hozott, csak amiket a mix-en bemutattak a napokban. persze érthető, nyilván ennél előrébb ő sem lát (vagyis nem árulhtja el).amúgy szerintem az előadók kicsit nehezen tudták belőni a célközönséget. az SE előadásán olyan amatőröknek szóló szöveg volt, szinte semmi újdonsággal, és semmi technológiai háttérrel, a Nokia meg a másik véglet a Qt programozási gyorstalpalóval, egyik sem igazán ennek a közönségnek való.
-
aggleány
addikt
Hmmm. Akkor őket sajnos nem vettem észre, biztosan elkerültük egymást. Próbáltam kukkolni, meg mindenfelé mászkálni, mutogatni a táblácskámat, hátha valaki szóba áll velem, de csendes siker lett a vége
Mondjuk nem ismerkedni, hanem telefonnézegetőbe mentem oda, szóval sikeres volt a MM nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Apple USB C kábelek - Új
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest