- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
#16820480 #189 üzenetére
Btw, én stoppoltalak le az SE standnál megkérdezni, hogy az tényleg egy Meizu
M8M9 ott nálad.a wp7 standnál az a srác jó arc volt, de nem az a karizmatikus előadó figura, ez látszott a prezentációján. meg igazából nem sok újdonságot hozott, csak amiket a mix-en bemutattak a napokban. persze érthető, nyilván ennél előrébb ő sem lát (vagyis nem árulhtja el).
Az előadás után mondta is, hogy nem árulhat el bizonyos dolgokat. Evvan.
-
Tim82
félisten
válasz
aggleány #158 üzenetére
Mellesleg egy elég nagy névtáblát is biggyesztettem magamra a fórumos nevemmel és rangommal, mert a Meeting első topikjában azt mondták, hogy azt úgy illik. Ehhez képest a sajátomon kívül csak Bela 5 tudatta magáról, hogy kicsoda
Meg még Karma, Sheratan, csak akiket én szúrtam ki. (Illetve Sheratant a Meizu M9-ről az SE-standnál.
)
Mondjuk én a regisztráció után nem is követtem a topikot, ennek megfelelően nem is készültem névtáblával.
B1T3: a HTC-s csajok jobbak voltak.
-
Tim82
félisten
Az E7 nekem is bejövős volt (szeretem a Communicator-stílusú készülékeket). Az SE-lányzók nekem a kezembe nyomtak egy G900-dummy-t...
sbazsi: 9-től vannak ott Bogék, úgy rémlik, hogy nincsen csocsóasztal, talán a felső szinten lehetséges, hogy mégis. (Jártam kétszer már ott.)
By the way, egy kis segédlet a Trapézhoz: leszálltok a Fővám téren, bementek a Közgáz mellett a Pipa utcán, eljuttok egy kis térhez és abból nyílik az Imre utca.
-
Tim82
félisten
"It's amazing... It's revolutionary!... Sony Ericsson redefines the playing experience on the phone!..." (Rafival a Sony Ericsson prezentációját hallgatjuk Mobile Meeting-en.
)
"A kurblis telefonok nehezebben romlanak el, mint az okosak." (MyPhone-prezentáció)
"A szimbiános szmartfónok drájvolják a Nokiát." (Nokia-prezentáció. Igen, magyarul.)
Btw, mindenhol a lényeget igyekeztem kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest