- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aggleány #281 üzenetére
Igen, azt hiszem láttalak, de én konkrétan a velem érkező hölgyre gondoltam
Mindketten egy Tab-en csekkoltunk be, mert előttünk meg mindenki a papírokkal bajlódott, mi meg gyorsan odaugrottunk és fél perc alatt megvoltunkRusi: hát mikor én jártam nálad pont áltál, vagyis épp akkor rohantál vissza valahonnan, bepötyögted a keresőbe a nevem, kérdezted ezt a forsquare dolgot amit nem értettem, és mentem is. De ha mégsem te voltál én már feladom ki volt
-
Tim82
félisten
válasz
aggleány #158 üzenetére
Mellesleg egy elég nagy névtáblát is biggyesztettem magamra a fórumos nevemmel és rangommal, mert a Meeting első topikjában azt mondták, hogy azt úgy illik. Ehhez képest a sajátomon kívül csak Bela 5 tudatta magáról, hogy kicsoda
Meg még Karma, Sheratan, csak akiket én szúrtam ki. (Illetve Sheratant a Meizu M9-ről az SE-standnál.
)
Mondjuk én a regisztráció után nem is követtem a topikot, ennek megfelelően nem is készültem névtáblával.
B1T3: a HTC-s csajok jobbak voltak.
-
chapo
tag
válasz
aggleány #158 üzenetére
Áh, bocs, féloldalról mintha láttam volna valami táblát, de nem vettem észre teljesen
Lényeg a lényeg, az Arc elég jó lett (meg végülis a másik 3 is, de az nem az én világom...)
Na meg persze a másik lényeg: Nagyon jó volt a Mobile Meeting, köszönet érte, jövőre is itt leszek, sőt ha Bog köszöntője után a szavukon fogjuk őket, akkor többször is évente
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magsafe töltő eladó
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest