- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
"A gyenge teljesítmény nem volt váratlan: a vállalat előre jelezte, hogy a negyedév átmeneti időszak lesz a tavalyi év vége „elhibázott” termékkínálata és a februárban leleplezett, hamarosan piacra kerülő One széria között." és "Némi növekedés már a negyedév végén mutatkozott: márciusban februárhoz képest jelentősen, 20,29 milliárd tajvani dollárról 30,88 milliárd tajvani dollárra nőtt a forgalom, igaz, ez az érték még mindig közel 17 százalékkal múlja alul az egy évvel korábbi mutatót. Elemzők szerint a második negyedévben erős javulás várható, már csak a gyenge első trimeszter miatt is."
-
S e t h
nagyúr
A HTC komoly veszteséget realizált az utóbbi időben és számomra meglehetősen gyenge érvként hat, hogy a most kidobott telefonok fogják majd kihúzni a barna matériából.
Az általad leírtakkal szinte szóról szóra egyetértek,ez a telefon nem hordoz annyi innovációt, hogy azért érdemes lenne lecserélni egy kétmagost.Ez képzeletbeli versenyben most élre tört a htc, de ugye most jön majd ki a samu zászlóshajója is, én meg majd eleresztek egy komoly ásítást. -
utomi
senior tag
Óriási butaságokat beszélsz egyszerűen látszik, hogy egyrészt magadat győzködöd másrészt nem fogtál még ilyen készüléket a kezedbe nem, hogy használtad volna.
Mint volt SGS2, Galaxy Nexus tulaj kijelenthetem, hogy bizony köröket ver mindkettőre és IGEN még normál napi használat során is előjön az erő ami a CPU-ban van. Ahol a GN és az SGS2 elfogy és laggol itt az egyszerűen nem történik meg. Nincs olyan, hogy lag vagy legalábbis én nem találkoztam vele. Minden azonnal, mindenféle akadás nélkül történik, menjen akárhány program a háttérben. A kamera brutál gyors és nagyon szép képeket készít, külön pacsi a HDR-ért és az értelmes Makro mód ért. Nem is beszélve arról, hogy videó közben is tudsz képeket lőni. A Sense az Sense itt nincs mit magyarázni. A kijelző meg eszméletlen, ahogyan Paul O'Brien írta az SLCD2 mellett a GN HD SAMOLED bizony egy fakó ás sárga újságnak tűnik. EZT LÁTNI kell. A videó se adja vissza teljesen. Persze mindennek ára van, merül a kicsike de mondjuk ez még a legelső szoftver verzió lesz ez még jobb is (a hírek szerint 30-40%-os üzemidő javulás várható!)!
Szóval van bőven előrelépés a 2 magosokhoz képest is. De amiket leírtál az jórészt alkalmazható lenne egy SGS-SGS2 párbajban is. Hiszen mi változott, 1-ből lett 2 mag, és egy jobb kijelző. Ennyi. Mégis baromi sokan választották az akkor 180e-s SGS2-t a 80e-s SGS helyett. Nem véletlen. Az utolsó mondatod meg egyenesen komolytalan. Hagyjuk.Megjegyzés. A HTC ONE X MINDEN ESETBEN 32GB-os és nem 16 ezt bizony hibásan mondta dr. Kind.
(#330) xors:
az igaz, h a kijelző rossz? [link]NEM. Mint azt a srácok is bemutatták ez is csak hype. Ja ha tiszta erőből benyomod a kijelzőt elszíneződik de nem minden ponton és én mondjuk nem is láttam a videón se semmit. Az én példányomon pl. ezzel sose találkoztam.
-
btudos
nagyúr
Nézzük csak a Galaxy Nexus-t? Ugyanezen az áron kezdett. De ő aztán tényleg semmivel nem tudott többet mint egy GS2, még a hw sem erősebb, és semmi plusz nincs rajta, csak egy "csupasz" Android 4.0... Maga a technológia lenyűgöző, amit a telefonba zsúfoltak, még ha felesleges is, ma ez a trend, amire a gyártók nem mondhatják hogy nem kérnek belőle... Az energiagazdálkodásról írták korábban, hogy van egy újabb sw, amiben javítottak az aksikezelésen, csak a tesztelt cuccon ez még nincs fent.
-
lcee79
addikt
Élőben kézben fogva más lenne a véleményed...
És én személy szerint samsunghoz nem is tudom hasonlítani semmiben, sense felület nem touch wiz...
az akku sem annyira gáz mint a tesztekben mutogatják, de ezt is folyamatosan fogják javítgatni a firmware frissítések folyamán
Az XDA-s frissítésekről nem is beszélve...Szerintem ez a legjobb telefon most...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lassan egy hete nyüstöljük a tajvani gyártó csúcsmodelljét, a HD kijelzővel és négy plusz egy magos processzorral szerelt One X készüléket.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest