- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Ki ez a szép tesztelő nő? Nagyooon csinos.
-
forgonati
őstag
Bakker mit csináltok a mikrofonnal egész adás alatt? Össze-vissza ropog, a fejem megy szét tőle. Nem azért hogy fikkantsak de ilyen hangminőséggel én ezt nem merném csinálni. Nem lehet azt lecserélni? Vagy legalább valahogy úgy elhelyezni/beállítani hogy normális legyen a hang?
-
Plasticbomb
addikt
Sajnos a készülékben rejlő óriási potenciál nem lett kihasználva. Volt eMaxom. Nagyon jó, (Az a Dual Sim tényleg jó (Azóta Nexus6ra váltottam, és még mindig hiányolom ezt a funkciót), bár manapság már inkább Dual Active kéne legyen, nem kéne még mindig a dual standby verzióval szórakozni, a kijelző is rendben van, elég fényereje van, kicsit utána hangolva jók a színek (bár nekem, amoled után mindenképpen gyenge, túlzottan rákaptam a vibráló színekre) MicroSD szuper, 16GB Belső memória, 11 körül maradhat a programoknak, stb, a készülék háza egészen stabil érzésre, a töltő-adatkábel az első pár használat után szétesett, a kinézetet elég letisztult, alapból Rootoltként jött, szóval azt az antutu-t, ami rá volt pakolva gyárilag, egyből tudtam levakarni, más nem odaillő talán nem is volt rajta.) meg minden, de rengeteg sebből vérzik: kamera (állítólag minden frissítésben lett javítva:ugyanolyan vacak), próbálkoztak újabb androidok felhekkelésével, de nincs kernel source hozzá, ehhez a készülékhez, a kitkatessel nem működik, a gyártó csak névben az UMI, valójában a TCL (Az alcatel anyavállalata), és minden tényleges szoftveres javítást csak rajtuk keresztül tudna az UMI eszközölni, mert ennyire retardált szerződést kötöttek a TCL-el. Ennek a készüléknek majdnemikertestvére a TCL M2N, azon van Lollipo már jó ideje, de valahol a gsm modul környékén van pont annyi különbség, hogy nem használahtó az M2N ROM az eMaxon. Szóval szép a nyitott bootloader, szép a rootjoy, csak kb használhatatlan. (Hja, és hivatalos CM sincs rá, és a kernel source hiányában nem is lesz. Ami meg elvileg van rá ROM, azok is csak az eredeti STOCK ROM kitakarított áttémázott verziói.)
-
dutrás
őstag
Ne felejtsd el hogy nem mai a készülék. Gyárilag rootolt gyakorlatilag olyan romot teszel rá amilyet akarsz. Többféle os-t is lehet találni a hivatalos weboldalán. Talán még win 8.0 is van hozzá de ebben nem vagyok biztos. Vagy csak a felület néz ki úgy?
http://community.umidigi.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=2&filter=typeid&typeid=23 -
Bakker, és tényleg beköszönt!
-
atike
nagyúr
Holtszezon van?
Elég gyengécske ajánlatnak tűnik. Régen rossz ha azt lehet kiemelni egy telefon tulajdonságainál, hogy nyitva van a bootloader...
És nem, nem leszek etikus hacker...
-
ludla
őstag
Na most jobb a hang is
-
ludla
őstag
A hang nagyon nem jó
eléggé halk
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
judas13
addikt
Kamera fókusz ügyben történt penge v legalább email váltás? Volt erről ígéret pár hete...egy homályos teszt alatt.
-
dutrás
őstag
A nyitott bootloader ne felejtsétek ki!
Beszéljetek róla légyszíves! -
Fejvadi
nagyúr
Még a kutyaugatás is hallatszik.
-
Drifter01
csendes tag
A hang most jobb lett,közelebb mehet a mikrofon.
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
Fejvadi
nagyúr
Várom.
-
zsoleer
senior tag
válasz
szentkuti11 #3 üzenetére
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #12 üzenetére
Igen csak itt rém egyszerű egy romot fel húzni.
Az UMI weboldaláról lehúzhatod a szoftvert ami még a romot is letölti(Rootjoy). Csak hátra kell dőlni a fotelban és kész.De még egyszer mondom ez már egy kb 1.5-2 éves készülék. Azt nem tudom miért kerül bemutatásra éppen most!
-
lowlight
tag
Az adáshoz írt warmup szöveg talán jó lesz verdiktnek is.
P9 Lite mikor várható nálatok? Érdeklődés lenne szerintem...
-
Ez majdcsak nem lesz cUmi... Sajnos nekem ez még mindig nem fog átjönni...
Szép dolog, hogy logót cseréltek . Csak ez meg olyan Vaio-s lett.
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #4 üzenetére
Ha elolvastad volna és értelmezted volna cikket nem írtál volna hülyeséget!
Nyitott bootloader!
De ha felmászol az UMI weboldaláról és kicsit szét nézel akkor találsz hozzá egy pár darab Rom-ot. Akár még OS-t is.
De CM-módot biztos.
Ráadásul kb 2 éve kiadott készülék. -
Kampó
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6 üzenetére
nálam nem ezen bukna a vétel egy telefonnál, oké ne 2.3 droid legyen rajta de kitkat belefér. Ha egyébként korrekt a holmi.
-
Kampó
senior tag
válasz
H.Istvan25 #4 üzenetére
ATTYA ISTEN xdxd NEM FOG SEMMI ELINDULNI RAJT MERT KITT ÉS KATT VAN RAJT... (WIN 7 IDESTOVA SZERINTEM 8 ÉVES ) mai napig használom és tökéletesen fut rajta minden. Ez efféle hozzáállást hogy az aktuális legfrisebb rendszer a legjobb nem fogom meg érteni.
-
H.Istvan25
senior tag
KitKat 2016 közepén? Rossz vicc. Meg B20 sincs. Felejtős, ezt nem szabad megvenni
-
dutrás
őstag
Ez egy majdnem két éves gép de a hardver még mindig jó középkategóriában.
Nekem Iron-om van. Sajnos itt is gyenge a kamera.
Talán az UMI SUPER-ben már orvosolják. -
zsoleer
senior tag
Htc 10 mikor várható?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai adásunk főszereplője az UMi eMax, ami Android KitKatet futtat, de nyitva van a bootloadere, szabadon és egyszerűen főzőcskézhetünk a ROM-okkal. Két SIM támogatás adott, viszont gyenge a kamera és B20 sincs.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest