- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Kiábrándító a műsor képminősége... Ennél jobb szokott lenni. Semmi nem látszik kb élesen.
A teló tetszik, Okostelefon Akadémián nem tudtam megnyomkodni, mert valami gyökér nem engedte a ki a kezéből, minden videót, minden beállítást, minden zenét megnézett rajta...
-
Classius
aktív tag
Nagyon vártam a videós tesztet de sajnálattal kezdtem el nézni a youtube csatornátokon, a hang csúszik, a kamera egyszerűen sz*r, fókuszt pedig még csak leírva sem látott... kb 3 perc után kikapcsoltam a yt videót, először mióta nézlek titeket.
Felmérgelt, hogy tényleg itt egy csúcskészülék amit véleményem szerint elég sokan várnak, ti pedig profi csapatként bemutatjátok, erre fel ez van.
Persze, örülök neki, hogy legalább készítetek videót és rászánjátok az időtöket, de egy HD videóban azért csak jobban visszakapnám a telefon mivoltját, úgy hogy a hátsó lámpa fénye sem zavar bele a mobil kijelzőjébe és mondjuk a hang sem csúszik.A tesztvideó előtt néztem meg az iphone 5C és 5S tesztjét, ott valamivel jobb volt a kamera és a hang sem csúszott, bár azt a készüléket inkább csak kiváncsiságból néztem, ez az LG meg érdekelt volna. Remélem nem sértettem meg a kedves tesztelő/szerkesztő brigádot, ti már így is kihoztátok ebből a kamerából szerintem a maximumot és feltételezem nem rajtatok múlik a dolog, de ez már lassan nem állapot, tényleg ideje lenne valamit csinálni neki.
-
F-ECT$
titán
válasz
soldier2 #233 üzenetére
16 Gb-osat szerintem nem éri meg venni, ha használni is akarod. És nem csak a videófelvétel miatt kevés ez, hanem az offline navi (külföldre még mindig az kell, mert az online elég drága mulatság), játékok, feltöltött filmek és zenék miatt.
HA a 32 Gb-os 150k alatt marad, legalább 1 éves telefonról váltanál, együtt tudsz élni a hiányosságaival (pl gagyi hátlap), na akkor jó választás lehet a G2.
Egyelőre még nálam is a kalapban van (szegény S2-m már igencsak csereérett), de azért még megvárom a Nexus 5, Note 3 teszteket is, és nem felejtek el visszanézni a Z1-re 1-2 fw frissítés után, vagy választok egy picit öregebb, de a felhasználóknak pár hónap használat után is tetsző telefont, pl HTC One. (Aminek persze szintén vannak hiányosságai.) -
zack
nagyúr
válasz
lacuspapus #237 üzenetére
Pedig amit ír, abban teljes mértékben igaza van. Talán annyi kis korrekcióval, hogy nem azoknak találták ki a G2-öt, akik S600-ról akarnak váltani. S600-ról az eddigi infók alapján csak a Note3 mutat akkora innovációt, hogy megérje cserélni. HTC Max-ot még nem mutatták be, ez még egyelőre "sötét ló".
Ezt a G2-öt azoknak találták ki, akik cserélnének, és nem fullHD-ről, és S600-ról. Azoknak tökéletes választás lehet a jó ár/érték aránya miatt. -
Roxbury
őstag
válasz
-
Lecs@
addikt
válasz
Ez de jó, és teljesen jogos !
-
lacuspapus
tag
Soha nem èrtettem azokat az embereket, akik direkt szèllel szembe vizelnek csak azèrt, hogy aztàn mondhassàk magukròl, hogy màs vagyok, mint a többi, nem àllok be a nyàjba. De azèrt vannak pontok, amikor tènyleg hasztalan, mitöbb teljesen èrtelmetlen a csordàval szembe menni. Mert vannak egyetemesen jò dolgok, amik az emberek nagyobb hànyadànak örömet, ès kellemes perceket tudnak okozni. Ilyenkor jönnek elô a lehugyozott làbszàrùak, hogy megmagyaràzzàk, mièrt jò levizelt nadràgban lenni. Teljesen feleslegesen!
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #235 üzenetére
Hifi hangzást már az SGS-ben lévő Wolfson chip is tudott, arról nem beszélve, hogy ez a Qualcomm "érdeme" és nem az LG-é. A vékony káva meg na ne már... komolyan attól a félmm-től kéne hasra vágodni? A Razr I/M közel 1éve bemutatta ezt a trükköt csak ott normális anyagokat használtak. Az S4 fél éve. Elméletileg az S800-as telefonok hardveresen képesek 60fps-el venni csak kérdés milyen tömörítéssel és van-e értelme a 16GB-ra(amiből jó ha 12 marad) ezzel foglalkozni. Arról megint csak nem beszélve, hogy az LG híresen szarul fókuszál. 60fps-es homály yeah... Na a távirányító igazi dealbreaker.
-
jooker82
nagyúr
pl az eddigi legkeskenyebb káva,oldalsó gombok nélkül... Hifi hangzás,de erről már beszélgettünk.. komoly távirányitó... legjobb üzemidő..60 fps,
Mindez csak ennek a telefonnak az újdonságai,hogy az G milyen innovációkat tett le,azt had ne soroljam már...
A 2x-es beütésű ócsárolásod,meg befejezhetnéd már...Ezt leginkább erre a hsz-odra értettem.
Én is tudok rosszallóan irni bármiről..amiről épp tudom,hogy úgyse fogom megvenni.
Itt van ez a tákolmány,mit tud ez?? 4 kerékre ráhúztak némi tákolmányt,bele egy szaros motort,ha ha baleset van ugyanúgy ott maradok benne,mint a többibe, tankolni ugyanúgy kell bele....Nem visz ez se messzebre,mint a seatom.
Milyen ujdonság ez kinek kell ez,ettől fog csődbe menni a Lamborghini..remélem senki nem gondolta,h komolyan irom...
-
Xaels
félisten
Aha, tehát rosszindulat az, hogy nem esek hasra egy specifikáció lista láttán. Nem hoztam föl egyetlen konkurens céget sem, de elárulhatnád miért is kellene ezt választanom egy Note3 vagy Z1 ellenében? De nem csak én gondolom így [link] Szemelyeskedés helyett inkább sorolhatnád azokat az innovatívan remek funkcióit a készüléknek amit csak az LG tud vagy forradalmasítana valamit is a piacon.
-
soldier2
őstag
Milyen áron? Jelenleg a 16 GB változat 164000-ért kapható az expansysnál. És manapság 16 Gb nem sok mindenre elég (kb 45 perc 60 fps FHD videót rögzíthetsz vele) persze van akinek igen, csak épp a userek nagy részének nem. Azt, hogy a Z1+SW2 mennyi inkább le sem írom
. Tehát jelenleg szó sincs bomba árról. HA 130k-ért 1-2 hónapon belül kártyás csomagban kapható lesz akkor best buy, azon nincs vita, csak jelenleg még nem kapható. És mire annyiért kapható lesz nem tudjuk mit lép majd a konkurencia.
-
razzorr
őstag
Holnap megyek és váltok is a sarki pénzváltóban egy pár sékelt
Viccet félretéve, ez a G2 ilyen áron elég fincsi lesz,ha ennyi lesz. De mivel ez Magyarország,ahol a Forint lassan sékel lesz,nem is tudom,valahogy az az érzésem,hogy itthon picit drágább lesz mint amit várunk. De ne legyen igazam.
-
BenHans
addikt
Nexus 4 kóser edition
[link]
-
FIREBLADE78
addikt
Érdekes lesz nyomkodni a hátlapját tokon keresztül, valszeg kivágják ott
-
BenHans
addikt
Nekem is tetszik hogy ott vannak a gombok.
És Bog is jól mondta, hogy egy trackball (hero) szerűség meg is koronázta volna a dolgot, még akár az olyan optikai is mint a Desire-é.
Csak az UI amit gyorsan lecserélnék...Én szurkolok az elgének.
Ha tényleg hasonló lesz a nexus, akkor ez lesz az első nexus ami tetszik.
-
soldier2
őstag
Sok ponton vérzik amit írtál:
Legjobb áron lévő? Ha listaárat nézed talán, de pl a Z1 smartwatchal jön aminek az árát levonva máris olcsóbb. A fejhallgatós változat picivel drágábban jön ki viszont.
Legjobb kijelzővel rendelkező - talán
Legerősebb - semmivel sem erősebb az összes többi Snap800-al szerelt telefonnál (szintetikus teszteken pl gyakorlatilag mind a ZU, Z1 és Note3 is jobban szerepelt a legtöbb helyen)
Gombjai kitünő helyen vannak - talán
Viszont kihagytad az akuidőt amiben verhetetlen -
Riuko
senior tag
Csupa csupa jóindulat a hozzászólásod és tök jó, hogy ilyen pártatlan és objektív tudsz lenni.
Szóval semmivel sem tud többet mint a jelenlegi csúcstelefonok......
A jelenlegi csúcstelefonoknál jelenleg nincs jobb mert ugye ezért is hívjuk csúcstelefonoknak őket.
Nekem a csúcsnál jobb nem is kell, mert a csúcs fölött már nincs semmi.... ugye. -
Lecs@
addikt
Az idei legjobb áron lévő, legjobb kijeljzővel rendelkező, legerősebb legjobb telefon.Gombjai meg kitűnő helyen vannak végre. Respect LG - nek !
Kérsz egy Xanaxot ?
#218) F-ECT$ Nincs nagyon rájuk. De az a jó, hogy nekem S2 készülékem, és Optimus G volt. S2 - re kötelező volt, G - n meg élveztem a gyári rendszert.
-
F-ECT$
titán
LG telefonok mennyire vannak ellátva custom romokkal?
-
Xaels
félisten
Én nem érzek ebben a telefonban semmi extrát, nem tud semmivel sem többet mint a jelenlegi S600-as csúcstelók vagy az S800-asok. Fogtak egy tucat koreai designt, az idióták a hátlapra tették a gombokat(ki/be kapcsolóra fekszik a telefon ha leteszed
és zsebben állítva is sanszosan meg fog nyomódni) és beletettek papíron minden jót és az egészet nyakon öntötték csupa mézes mázas feleslegesen erőforrás igényes szoftveres vackokkal. Az árban kételkedem, hogy ennyi lesz bár azzal meg tudnák fogni a piacot és ha nem felejtenék el a supportot.
-
jooker82
nagyúr
válasz
soldier2 #214 üzenetére
ez mind saját felelősség..
strandra már csak azért se viszek be telefont,mert sanszos,h lenyúlják
Legutóbb úgy csináltuk,hogy lezárattuk és később kivettük 1x egy fél órára fotózgatni ,videózni és utána vissza..
mosás előtt meg alap,h minden zsebet átnézünk..
én hálisten tudom korlátozni magam ilyen téren és megtanultam ügyelni a cuccaimra..
Utóbbi 5 évben,mind a 8 lg telefonom karc nélkül adtam el.. -
soldier2
őstag
válasz
jooker82 #211 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam
De a Sony UI már régi ismerős, így marad a pótaksi (külső persze). A vízzel meg valahogy mindíg becsúszik valami baki. Anno a SE K700-at kimostam (zsebemben maradt), Szeptember elején meg beugrottam a starndon a medencébe, zsebemben az Arc-al (feleségemnek vittem ki aki rühelli a hideg vizet, hogy netezzen amíg pancsolok, de elfeljtettem odaadni). (kettő között volt egy HTC Touch HD-m annak kb 2 év után tönkrement az érintőpanelje) Ez van. Nem tökéletes a Z1 sem persze, de remélhetőleg tudok majd vele élni. kb 2 évente veszek telefont, addig jó lesz.
-
-
Szombó
senior tag
Milyen widget volt az ami a memóriát mutatta?
-
soldier2
őstag
válasz
jooker82 #207 üzenetére
Böngészésben biztos, hogy ebben a méretben a G2 a csúcs. Majdnem el is csábultam, de mivel az utolsó 3 telefonomból 2 elázott, meg a 32Gb is kevés nekem (gyakran utazok, relatív hosszú utakra), meg a Z1 olcsóbb is volt (ha beszámoljuk az órát is persze) így nem lett nyerő. Pedig pont a hosszú utakon jött volna jól a jó akkuidő. Grat az LG-nek. Már csak a frissítéseket kell hozzák időben.
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Plazmacucci #206 üzenetére
dicsérendő,hogy a legjobb aksiidőt ez a telefon képviseli..
Bogék is mondták
-
-
Riuko
senior tag
válasz
Plazmacucci #201 üzenetére
Nekem 4,3 az idealis, nem csak a hasznalatrol beszelek hanem a praktikussagarol zsebben hordhatosagarol is egyben. Sot nekem az s2 800x600-as felbontasa is pont eleg volt.
-
soldier2
őstag
válasz
gyurmaaa91 #198 üzenetére
Valahogy a MA fotósainak nem készülnek jó képek az idén ősszel. A Z1 is gyengén szerepelt itt, holott máshol már jobban. Pedig szegény Bog még a napfényt is megkereste a Z1-el
Nem hiszem, hogy annyira rossz lenne a G2 kamerája, legfeljebb kell még rajta finomhangolnia a gyártónak. A 16Gb változat viszont 130k-ért is bukó. SD kártya hely nélkül kb semmire nem elég. A felhőt meg hagyjuk amíg nem 5k az unlimited mobilnet, és még az LTE sem tud a közelébe sem érni az SD kártya sávszélességének. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy valaki külföldre megy. 32GB necces, de elég lehet (már akinek. Nekem nem)
-
jooker82
nagyúr
válasz
Plazmacucci #201 üzenetére
én is azt mondom,pedig 2 éve,még a 4,3-at is sokallottam,ez az 5,2 ilyen keskeny kávával tökéletes lehet...
-
-
Riuko
senior tag
válasz
Plazmacucci #197 üzenetére
En szep nagy gyerek vagyok de ez mar boven ketkezes telefon.
-
gyurmaaa91
csendes tag
Azért a külföldi oldalak kameratesztjeiben odaver minden telónak a Lumia 1020 on kívül igaz még abba nincs benne a Z1. Nem értem, más lenne a szoftver? ...mert mindenki csak dicsérte a kameráját.
-
-
Ali G.
senior tag
ennek a kezelőfelülete olyan mint a touchwiz, úgyhogy akkor már nem csak kinézetben olyan
de a legdurvább a kb. 600 kb szabad RAM
-
törölt tag
Hát most akarnám újranézni, de nem elég hogy a hang csúszik, még túlélem, de a minőség rosszabb mint szokott. Na mind1, azért megnézem, meg köszi a tesztet, de jó lenne ha igaz lenne Bocha jóslata, miszerint okt közepe fele már 720-ba megy az adás.
Riuko - abszolút nem nagy. 5,2 incses, és csak fél centivel nagyobb mint az SP-m. Pedig az 4,6 incses. És meg lehet simán szokni.
-
Riuko
senior tag
válasz
Plazmacucci #192 üzenetére
Csak ne volna ilyen nagy...
-
Nem kicsit tette oda magát most az LG. Szoftver és hardver téren egyaránt!
-
jooker82
nagyúr
kép hang ok...
-
greenmeister
tag
Megy a kép.
-
Villeneuve
csendes tag
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ha így folytatja az LG akkor a következő telóm tőlük lesz.
-
jooker82
nagyúr
600 maradt,szabadon,viszont ez használat után,közbe,nyilván újrainditáskor 1 gb is van....
Nekem is lemegy a G néha 550-re is,bár ez ritka..
A lényeg,a lényeg,semmi gondha lemegy 500-ra is,ha folyamatosan működik,minden körülmény között.
Mellesleg minden felesleget tilthatsz törölhetsz... -
ReWen8
csendes tag
Csak nálam 240 a minőség?
-
ReWen8
csendes tag
Tudtok mellé rakni még valamit?
-
kengyel
nagyúr
-
zack
nagyúr
A HTC One-nál is inkább az árába kötöttek bele ami miatt csak "ajánlott" lett, de nem esett szó róla, hogy azért mert fix 32GB.
Verdict-nél meg ott van a "nem könnyű belekötni"....
Ami kérdéses inkább a szabad RAM, ami nem derült ki, hogy most 600MB fogyaszt, vagy annyi marad szabadon. Mert 200MB szabad RAM környékén azért már érezhető...Sok tartalék nem szorult bele, ha tényleg 600MB van szabadon.Ez inkább hátrány, mint a fix tárhely.
-
w333
félisten
Itt azt írják hogy még a Z1 -től is jobb a kamera : Link !
-
blade zte
őstag
Szimplán, mert mindenki azt hiszi, milyen ultramadafaka lesz. De az lg gyártja most is (ugye?), úgyhogy csak rosszabb lehet ennél. Annyi lesz a különbség, hogy valami átlag kamerát kap (talán 8mp), minimális memória, párszáz mhz-s procikorlátozás, és nem lesz hátsó billentyü.(amúgyis, aki olcsón akar kapni valamit, vegyen xiaomit, lehet jön Kínán kívülre, hamár van más hálózati verzió is, és angolul is elkezdték a dolgokat felírni)
130-ért már jó választás, kínából sem biztos hogy kapsz ugyanilyen tudást olcsóbban.
-
GALARDO
addikt
Egyetértek most a fiukkal. Nem rossz ez a telefon, de azért a különösen ajánlott, egy kicsit túlzás lenne.
-
kengyel
nagyúr
Azért a képek minőségére kíváncsi leszek
-
zack
nagyúr
Nem tudom hogy lesz 130k, amikor függetlenül 180k-ért előrendelhető. De ha tényleg 130k lesz a szolgáltatóknál kártyásan, annyiért okés.
A bővíthetetlenség hátrány, de azért 32GB tárhelynél ezért nem adni neki "különösen ajánlott" plecsnit, az kissé szigorú.Innentől kezdve egyik fix tárhelyes sem lehet "különösen ajánlott"? -
bok92
addikt
A 130 ezres jó ár lenne érte, viszont nagy kár, hogy nem bővíthető, és 16 gigásat nem is nagyon érdemes venni, főleg amennyit fogyaszt...
-
martin1369
aktív tag
ennyiért best buy remélem lemegy az ára mint a 4x-nek
-
Ádám16
addikt
Mindenki az N5-öt várja, de mégis miért? Az UI jobban bejön? Vagy a hosszabb támogatottság?
Én inkább ezt választanám, sok jó fícsör, felturbózott UI, a hardver tökéletes... 130-ért ennél jobb nem kell. -
gerii
addikt
Nem a kedvencem az LG, de ez a cucc kéne, főleg ennyiért
Ami még nagyon jó hogy visszataláltak a "régi" idők csúcs kezdőáraihoz, és nem 200-ról indít -
BenHans
addikt
Ezzel az árazással belopta magát a szívembe az LG.
-
w333
félisten
Na gyorsan cigi, pipi, kaki, aztán találkozunk az Iphone TV -n
-
kbyte1024
veterán
Engem meggyőzött a teszt.Bejövős a készülék!
-
AS
félisten
Vajon tényleg 130 lesz..?...
Jó ennél csak Note 3 jobb de az kicsit más kategória. -
Eli577
senior tag
Érdekes dolog ez a kamera. Bárhol tesztelték eddig a készüléket, mindenhol csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni róla, ebben mindegyik tesztelő megegyezett. Nem nagyon értem, hogy miért ez a negatívum, várom a tesztet, aztán nézzük a tesztképeket.
Más kérdésekre:
- Optikai képstabilizátor van és jobb, mint a 1020-ban.
- FM rádió is van -
"reklám után újra itt"
Az UI amúgy nagyon jó lett. különösen az olyan extrák, amik megkönnyítik az egykezes használatot.
-
GALARDO
addikt
Na jöhetnek a szifonok!
-
mojinjo
csendes tag
FM van? Lehet le maradtam
-
w333
félisten
válasz
forintuser #148 üzenetére
Majd a Nexus 5 vagy 6 !
-
Crydan
senior tag
Fényképezőben van optikai stabilizátor?
130 ezer?! Talán megfontolandó. -
Roxbury
őstag
130-ért nagyon jó vétel te jó ég! Akkor viszont a Nexus 5 sem lesz túlárazott, még itthon sem.
-
Thaaleum
aktív tag
ez az ár most komoly?
-
w333
félisten
Xperia Z1 vagy LG G2 ? ti melyiket választanátok ?
-
Crydan
senior tag
Milyen színekben érhető el a G2?
-
BenHans
addikt
Note3 mikor lesz matv-ben és teszt róla??
Eleinte nagyon bejött, a g2 de ez az UI hááátt, a legkevésbé sem.
-
csakegyjoci
tag
Mennyire kelt minőségi érzést az anyaghasználat?
-
mate317
tag
NEM kell kamerát váltani... kind miért akar mindig szerepelni?
-
mojinjo
csendes tag
fm rádió van?
-
Eli577
senior tag
Melegedéssel mi a helyzet???
-
220fan
csendes tag
Kameragomb van?
-
szabessz
tag
Szolgáltatónál megjelenés időpont?
-
Crydan
senior tag
A lenyomjuk a telefont az asztalra, akkor bekapcsol?
Akkumulátor? -
Ryoo
senior tag
Semmi nem látszik, mert homályos a kép
-
tiszta win movie maker...
-
Crydan
senior tag
Egy Xperia Z1-el összevetve melyik a jobb készülék?
-
mojinjo
csendes tag
tőlem aztán akármit mutathattok mert semmit nem látok
-
Crydan
senior tag
Milyen a hangzása?
-
w333
félisten
Kamerában üti az Xperia Z1 -et ?
-
barnade95
tag
válasz
csakegyjoci #121 üzenetére
Szintén.
A FÓKUSSZAL KEZDJETEK MÁR VALAMIT!
(bocsi, muszáj figyelemfelkelteni.) -
törölt tag
Fókusz brutál sz@r.
-
Thaaleum
aktív tag
van kameragomb?
-
cairojack
aktív tag
Max 4 colban tök tetszene,,,
-
Thaaleum
aktív tag
milyen erős a led?
-
csakegyjoci
tag
Nálam néha leakad az adás? Valakinél még esetleg vagy csak nálam? Egyre sűrűbben..
-
Thaaleum
aktív tag
ló enerdzsi
-
w333
félisten
Most már rákérdezek !
Mennyi a Szabad RAM ? köszi
-
callmeakos
veterán
Ez az intelligens infraport nagyon kemény
-
Thaaleum
aktív tag
csak lg termékekkel kompatibilis a távirányító mód?
-
AS
félisten
Egész jó funkciók vannak benne.
-
Urna
tag
Ez a max fókusz, vagy csak a kép szőrös
-
a live square megkönnyíti az NSA dolgát...
-
Thaaleum
aktív tag
+1
-
törölt tag
Na... ezt a tesztet nagyon várom!!!!
Jaaaa, hogy már megy???
Akkor majd inkább visszanézem.
-
AS
félisten
Menü az durva. Jol belenyúltak.
-
Thaaleum
aktív tag
ez kuvva jó
-
Crydan
senior tag
Mennyire melegszik a mobil terhelésre?
-
Userlook
tag
Majd ha ra pillantotok a forumra es ezt olvasatok akkor kerlek jo fokusszal mutasatok megint meg a telot. Mert szornyu a fokusz.
-
zack
nagyúr
600MB szabad RAM?
Agyon "kásztümizálva" 0,9-1,1 GB a szabad RAM-om a One-on.
Ha erre sem lesz megfelelő XDA support, akkor ez karcsú lesz.
Ha ki lenne herélve a ROM, több lenne a RAM is. -
callmeakos
veterán
Lehet lemaradtam róla: hanyas Androidot futtat?
-
Wa2x_
veterán
Üdv Kind, ezer éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest