- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Nagyon vártam a videós tesztet de sajnálattal kezdtem el nézni a youtube csatornátokon, a hang csúszik, a kamera egyszerűen sz*r, fókuszt pedig még csak leírva sem látott... kb 3 perc után kikapcsoltam a yt videót, először mióta nézlek titeket.
Felmérgelt, hogy tényleg itt egy csúcskészülék amit véleményem szerint elég sokan várnak, ti pedig profi csapatként bemutatjátok, erre fel ez van.
Persze, örülök neki, hogy legalább készítetek videót és rászánjátok az időtöket, de egy HD videóban azért csak jobban visszakapnám a telefon mivoltját, úgy hogy a hátsó lámpa fénye sem zavar bele a mobil kijelzőjébe és mondjuk a hang sem csúszik.A tesztvideó előtt néztem meg az iphone 5C és 5S tesztjét, ott valamivel jobb volt a kamera és a hang sem csúszott, bár azt a készüléket inkább csak kiváncsiságból néztem, ez az LG meg érdekelt volna. Remélem nem sértettem meg a kedves tesztelő/szerkesztő brigádot, ti már így is kihoztátok ebből a kamerából szerintem a maximumot és feltételezem nem rajtatok múlik a dolog, de ez már lassan nem állapot, tényleg ideje lenne valamit csinálni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest