- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rá kell hagyni! Úgyis neki lesz igaza.
Nagyon nagy SONY fan!
Azt meg nem tudom,hol olvastad,hogy én azt írtam,hogy szar 4.3-as androiddal az M ?
Ellenkezőleg én írtam,hogy ennél a telefonál sikerült a sonynak közel ,normálisan megcsinálni a szoftvert.
Én csak azt írtam jó lett volna egy kitkates rendszer a telefonra.
De téma off! És ha nem tetszik amit írok
nem kell olvasni!
Az okoskodásod meg nem érdekel le......
-
Fejvadi
nagyúr
Gyengusz.
-
Agrippa22
tag
válasz
Gempas 70 #52 üzenetére
Én pár hónapja vettem Z1C-t, az teljesen jól működök. Szinte iOS rendszersebesség, nincsenek megakadások, gyönyörűen teszi a dolgát, még ha két napig nem látott netet, akkor sem áll meg gondolkodni a frissítések miatt. Asszony M1-e is teljesen jól szüttyög, nincs rá panasza fél év után.
-
hue2000
tag
Nem rossz ez majd megnézem valamikor az adást
-
wortz
tag
Miért kéne más telefont vennie? Ki vagy te, hogy megszabd neki? De tudod mit, ha már ennyire zavar a dolog, vegyél neki TE egyet, és akkor majd TALÁN megszabhatod neki, hogy melyik topikba írja le a véleményét.
Nem mellesleg ha más topikban sírna onnan utálnák ki a hozzád hasonlók. Ha a sok ilyen olyan fanboynak joga van minden létező topikban az egekig magasztalnia a saját favoritját (nagyon sokszor hazugságokat leírva), neki is joga van elmondani a saját siralmait bárhol, bárhányszor, amíg azt kulturáltan, a szabályzatnak megfelelően teszi.
Pláne úgy, hogy nem hazudik. A barátnőmnek E1-ese van, az is egy hulladék (bár láttam már sokkal rosszabbat is, ez is tény), de haver SP-je is elég gáz, és az L-em sem egy nagy eresztés. Én szeretem a Sony-t a következő telóm is az lesz, ha majd egyszer méltóztatnak kiadni egy olyan telefont amit érdemes megvenni (inkább kivárom, minthogy márkát váltsak), de attól még a hibáit el kell ismerni.
Pont hogy attól lesz egy fórum hiteles információforrás, hogy az emberek a negatív tapasztalataikat is leírják.
Ha mindig csak a pozitív dolgokat írnák el, akkor az egész csak egy marketing site-á silányodna, s "csak" a lényege veszne el.
Az a helyzet, hogy a hiba veled van. Ha szerinted a véleménye idézlek "unalmas, és szánalmas" akkor ne olvasd el! Látod a felhasználónevét és tovább scrollozol. Ennyi.Mindenki írja csak le amit gondol, vagy a tapasztalatait, még akkor is ha az negatív. Az sem baj, ha többször megteszi. Szólásszabadság +1
-
Enci1983
senior tag
válasz
#38464487 #48 üzenetére
Ahelyett hogy csak a felesleges beakadt lemez dumát írod minden topikba, vegyél más telefont más gyártótól és szemeteld tele azokat a topikokat hmm? Senki, a kutya sem kíváncsi arra hogy neked az M-ed 4.3-as androiddal szar, szerinted ugye. Unalmas, és szánalmas és pont, bye.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
enigmawutash #42 üzenetére
Elvileg Gpu függő a dolog, van amelyikben van.
Inkább egy M2, bár az is hatalmas.
-
Enci1983
senior tag
-
levente13
csendes tag
válasz
berghausmann #44 üzenetére
Pont fordítva van. A kontrollerrel vezérelheted a telót.
-
berghausmann
tag
válasz
berghausmann #36 üzenetére
Ezt meg tudod esetleg nézni? Néhány kurrens Sony telefonban van szoftver ahhoz, hogy használhasd a telót egyfajta "virtuális" DualShock-kontrollerként. Ez ezen a modellen elérhető vajon?
Szerk: Köszi!
-
törölt tag
Sony Xperia M2 Jobb vétel!
-
enigmawutash
tag
sonynál nincs dupplakattos felébresztés?
-
levente13
csendes tag
A belső memória nagyon csekély hiányán az se sokat javít ha van SD kártya. Mert a képeken illetve a videókon kívül a nagyobb alkalmazásoknak is csak a kiegészítő fáljai kerülnek oda.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #38 üzenetére
Már tudom,hogy nem szabad vennem sonyt.
Utolsó volt az M!
-
callmeakos
veterán
Itt se vitte túlzásba magát a Sony. Már ami az optimalizációt illeti.
Méltó SP utód -
enigmawutash
tag
ciki XD mondjuk középkategória...nade akkor is
-
törölt tag
Sony
-
berghausmann
tag
ps3 / ps4 funkciók vannak benne? Köszi előre is
Szerk: Egészségedre!
-
halkow
őstag
Rakd mellé az xperia z-t
-
törölt tag
Xperia M-nél is a tárhellyel szívnak sokan.
-
WooferBoy
csendes tag
És az akksi is beépített...
-
match123
tag
Ha nem leszedhető a hátlap, akkor csak én maradtam le arról, hogy hol kell beletenni a SIM-et?
-
WooferBoy
csendes tag
De igen, leszedhető a hátlap... próbáld csak meg..
-
nobiand
aktív tag
Eléggé ronda szerintem, azok a kávák...
-
törölt tag
Kép hang ok!
-
enigmawutash
tag
kép hang ok
-
enigmawutash
tag
Holnap veszek e1-et kiváncsian várom az adást..: )
-
Yasuo
aktív tag
Ezt vagy Ace 4-et vegyek szerintetek?
-
Keil Walker
aktív tag
Itt is megengedte a Sony, hogy Sd-re telepíthessünk?
-
Szatyor95
senior tag
Jól tudom, hogy a telefonon KitKat van, ami nem is frissül tovább (az eddigi infók szerint)?
-
Cshokee
újonc
nah ez most már hátha segít majd eldönteni, hogy E3 vagy Ace4!?
már úgy is ideje lenne nyugdíjazni az első generációs Ace-met
-
törölt tag
Egész pofásan néz ki, na de az a káva
Belefért volna 4.7-5" is.
-
arminlok
senior tag
Ez tök jo. Emlékeztet egy régebbi also kategoriás sony ericssonra 30-35 ért simán jo vétel annál többet nem ér.
-
Paul119
addikt
4,5 hüvelykes WVGA kijelző ..
-
Qwery
tag
M-re? Hallod, ha meg tudod különböztetni a Sony készülékeit, akkor ügyi vagy.
ez most nem kötekedés, de szerintem mind ugyanúgy néz ki. (Ezektől még a Samsung is egyedibb készülékeket gyárt) Mondjuk ez is, mint bármelyik, csak szilikontok van rajta. (Szemből full úgy néz ki, mintha tokban lenne)
-
Thaaleum
aktív tag
Nem is rossz az ára: [link]. Bár azért egy qHD szerintem elférhetett volna benne.
-
Márko88
aktív tag
M-re hasonlít. Szoftverban ha nem lesz lassú...akkor még talán jó is.
-
Legendd
senior tag
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
Akkor generálunk
beleírtam a kérésedre, viszont ezért van a teszt és az adás, hogy azokban benne legyen. Ez egy felvezető hír, nem egy specifikációs táblázat
-
Oppenheimer
nagyúr
RAM nincs benne? Ezzel a cikkel csak +1 látogatást generáltatok a gsmarena.com-nak.
-
joelke HU
őstag
Egy qVGA igazán beleférhetett volna...
-
fornettisuti
veterán
Meglássuk!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai adásunkban a középkategóriába szánt Sony Xperia E3-mal foglalkozunk, mely Snapdragon 400 SoC-vel és 4,5 hüvelykes kijelzővel hódítana.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest