- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Ez a kép, leginkább a személyzetet árnyalja.
Egyébként mindenhol igyekeznek hülyének nézni a vásárlót. Anno, mikor a galaxy s-t vásároltam, sajnos csak otthon vettem észre, hogy pixelhibás a kijelző és egy függetlenített verziót kaptam kézhez, holott nem erről volt szó. Másnap a bolt tulajdonosa próbált meggyőzni, hogy tévedek, a pólójával subickolta a kis fénylő pontot, ami napsütéses délután valóban kevésbé volt feltűnő. Amikor megemlítettem, hogy vodás cuccok trónolnak a memóriában, a válasza csak ennyi volt, hogy ő nem mondta, hogy gyári független készüléket tud szerezni. Végül hozatott egy bontatlan darabot, de ecsetelte előttem, hogy mennyit bukott ezen az üzleten. A legszomorúbb az egészben, hogy fel sem fogta, nem ennek a készüléknek a hasznától esett el, hanem a többitől... -
Kampó
senior tag
ott talán igen.. itt telibeszarnak.. még ha jogosan reklamálsz is téged néznek hülyének... anno mikor a blade volt sláger vetem 1-et.. 3 hónp után szervizes let.. majd 3 hónapot töltött a szervízbe. mikor 1-2 hétre mondták. csere papirral jött visza és majdhogynem kinéztek a boltból mert cseréltetni mertem ingyen és díjmentve a telefonomat.
-
Kampó
senior tag
akciózik... háát nemtom ilyen akciókból nem kérek..
régebbi példa de mikor lumia 610 menő volt. 65000 volt vodánál Partneron meg 50e-se. a htc wildfire s szintén hasonló horror árba volt, partnerón meg 35000 volt... ezek az árak máig változatlanul irreálisak a szolgáltatóknál. Ha 2 éves szerződést alá irok esetleg tarifa megtartással és füzetek havi 5-8 ezer ft ot (alap elöfüzetési díjj ként) az két év alatt 120-190 ezer ft... meg még a készülék törlesztést is rád akasztják meg tegyél le elöleget meg a kis fa---om.... ilyen elöfüzetésekkel inygen kéne hozzád vágniuk egy emberibb 40-50 ezres telefont. -
gyurcio
tag
Ár - érték arányban nem is rossz vétel...
-
-
Kampó
senior tag
nemtudom ki hogy van vele... de a horror elöfüzetési dijjak meg kártyás csomagok helyett szerintem simán megéri függetlenbe telefont vásárolni... Én már többször is eképp rendeltem. vodánál kötötem egy sima elöfizut havi 5000ért... és nem kell még akészülék árát is 3x os árban kifüzetnem. Az tévhit hogy szolgáltatónál olcsobb a telefon...
-
ludla
őstag
-
Crydan
senior tag
Szolgáltatónál is van esély arra, hogy kapni lehet?
-
pitrikzoli
csendes tag
Fehérben lesz?
-
martin1369
aktív tag
mi lesz még a héten?
-
SkiDev
őstag
Szerintem nem egy rossz eresztés a játék
ma töltöttem le, nem is akad
wifi erősség?
vaku ereje? -
Crydan
senior tag
Milyen a telefonálási minőség?
-
Kampó
senior tag
"Termék támogatás a zte készülékeknél 0."
ez az a szempont ami szerintem legtöbb embernek semmit nem jelent. a gyári rendszert nem frissitgeti mindenki állandóan. Az újab verziójú sem biztos hogy jobb vagy gyorsabb. Jelenleg egy 1000éves htc desire-t használok android 2.2 vel
és amire kell lásd email zene fényképezés néha meg facebook.. tökéletesen megfelel. Szerintem az átlag halandóknak nem kel ennél többre telefon .
-
martin1369
aktív tag
játékok hogy futnak?
-
Crydan
senior tag
Mennyire melegszik a masina?
Kijelzővédelem? -
Tamas96
csendes tag
Angry Birds Go-t tudsz indítani?
-
haiiro_o
tag
eléggé akadozooos..
-
Crydan
senior tag
Ennyire lassú a fényerőváltoztatás, vagy nincs akkora különbség, a minimum és maximum között?
Nálam teljesen stabil.
-
ludla
őstag
a wifi miatt tudta csak vissza állítani az időt szerintem
Nálam teljesen jó a stream UPC dns -
törölt tag
upc netemmel állandóan meg-meg áll a stream...
-
DS39
nagyúr
eléggé akadozó a stream. másnál is?
-
Crydan
senior tag
Kissé Nexusos beütése van, csak kisebb kijelzővel
-
martin1369
aktív tag
belső tárhely mennyi?
-
jakabtamas
tag
OK-OK !
-
Zozo993
csendes tag
Kép, hang OK
-
martin1369
aktív tag
kép hang ok
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
Legendd
senior tag
válasz
Neurotoxin #7 üzenetére
Sajnos ma már vissza kellett adni, ellenben holnap kimegy elvileg a teszt
-
Neurotoxin
őstag
Titkon reméltem, hogy a mai adásban Nokia Lumia 1520 lesz. Mikorra várható belőle teszt?
-
Na ez nem rossz, ez a vas számomra meglepő, 6577-nél erősebb, kérdés melyik a sima vagy a W-s.
Jó szoftverrel, esetleg egy kis szoftveres hátszéllel / értsd ROM-ok / még jó is lehet, habár Blade sikereit nehéz überelni...
-
Bloksma
aktív tag
Az áráról lehet valamit tudni?
-
Fulár
senior tag
Szerintem pedig a terméktámogatás teljes hiánya lesz a gyenge pontja mint a Zte összes tö bbi készűlékének.Ugyanis az náluk egy nem létező fogalom.Én szívem szerint mindenkit lebeszélnék bármilyen Zte megvásárlásáröl.
-
DS39
nagyúr
ha a gsmarena-s spec valós, akkor az aksi lesz a gyenge pontja a telónak, a hétköznapi felhasználásban.
-
miyu
tag
Esetleg sima Blade Q teszt várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest