- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
Én olyan unorthodox dolgot fogok neked mondani, hogy elájulsz menten.
Én meg azt tervezem, hogy január/februárban komplett új gépet veszek a legnagyobb kaverivel és egy r9 280 vagy 270x vidkártyával. Egyébként performance használom a gépet, játszok is és néha renderelek is, grafikai szerkesztés, CAD-ezés stb.
A döntés meg abból fakad, hogy ha veszek egy Haswellt meg egy dVGA-t és mondjuk fél év / egy év múlva mondjuk bejön a HSA-s dolog és minden szoftver követelőzni fog utána, akár a rendereléshez, videótömörítéshez, akár a játékhoz, akkor majd ősszel dobhatom ki az intelt, mert nem tudja kezelni a HSA featureoket, illetve emiatt meg tized olyan gyorsan fog egy csomó dolog menni. Meg a játék is a hardveres HSA támogatás hiánya miatt fog belassulni. Ez inkább lenne szívás, mintha most veszek egy olcsóbb AMD APU-t HSA támogatással, ami összességében valamelyest lassabb a hagyományos szoftverek számára és a HSA váltás meg kicsit késik ezért nem tudom kihasználni. De legalább legyek rá felkészülve és ne az legyen, hogy ezt meg azt elindítom és csak azért lassul be, vagy nem is fut egyáltalán mert a gépem nem támogatja ezt vagy azt a technológiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Nyaralás topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest