Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Ezt a stratégiát követem én is
.Multkor egy 30-as nő figyelt fel rám. Össze is akadt a tekintetünk és igen mélyen (már- már szugeráltuk egymást) néztünk 1másra. Persze a nő leszált én meg utaztam tovább, lévén van barátnőm. De többször belegondoltam mi lett volna ha én is leszálok, megszólitom stb stb.
De amugy van olyan (álltalában zenével utazom) hogy metal zene ordit a fülembe és olyankor én is agressziv fejet vágok (ugye ti is szoktatok elutazgatni a zenével, nem-nem az anyagozásra gondolok!!!! Ezt a zene hozza ki az emberből. Én gondolat ömlésnek hívom
) és olyankor tisztán látom hogy félö tekinteteket kapok. Menekülnek majdnem
.De ha goa, trance, happy zene szól a fülembe álltalában jó kedvre derítenek. És olyankor bizony sok jó visszaigazolást látok a tekintetekben.
Hát igen a zene megformálja az ember napjait ha azzal indul utnak. Bár ez az én véleményem. Én 20 éve kb zenével utazom. Igen tudom hogy ezzel a külvilágot zárom ki, de ha nincs nálam zene akkro kicsit nyugtalan vagyok. De le tudom küzdeni és tudom jólérezni magam a tömegközlekedési eszközökön.
Érdemes megfigyelni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.