- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
-
ferikek
aktív tag
Miket irkáltál, atyaúristen... no comment. pusztuljon a fajtád
"Az embereknek nincs pénze, fölég nem megtakarítani való, magasak a számlák, drága az élelmiszer,megemelkedtek a törlesztőrészletek, amik felemésztik a megtakarított pénzt, a vállalkozok nem tudnak fizetni, mert nekik is tartoznak mások."
Ha nincs pénze, akkor nem veszi meg. a Windows nem lételemed...
-
Zsolto
őstag
Úristen, hogy te mi hetet-havat összehordasz itt. Nagy zűrzavar van a fejedben, de talán majd kinövöd.
A szoftver azé, aki anyagi ráfordítással, sok munkával elkészítette, és az használhatja, aki megvette tőle az erre vonatkozó jogot. Ha te úgy használod, hogy nem fizettél érte, akkor elloptad, pont.
Hagyd abba az önigazolást, és ha így is gondolod, ahogy gondolod, legalább maradj csöndben. Ezen nincs mire büszkének lenned, és pláne ne hidd, hogy közösségi missziót teljesítesz, amikor ezeket a nézeteidet hirdeted. Mindenki használt már warez szoftvert (én is), de a nagy többség legalább nem vitatja, hogy nem volt jogszerű, amit csinált. -
depmod
aktív tag
Aúú, néhol a leírtaknál nagyon furcsán gondolkodsz.
A WAREZ az lopás, megkárosítás, nevezzük bárminek, bűncselekmény. Amennyiben ezt nem látod be, akkor baj van az értékrendeddel.
Egyszerű. HA a gyártója és kiadója nem engedi meg az ilyen többmásolós és licencelős használatot, akkor nincsen miről beszélni. Tudomásul veszed, vagy sem, te dolgod. De te nem veszed tudomásul és még igazolod is önmagad (legalább is megpróbálod).Én nem akarok vitázni senkivel, szerintem ezt a témát nem itt kellen folytatnotok. Én kiszálltam, privátban elérhető vagyok.
-
ferikek
aktív tag
Annak nem lehet igaza, aki támogatja a tört szoftverek használatát.
A warez módszerekre nincs indok. pl. gyilkosságnál sem áll meg semmilyen indok. a lopás bűncselekmény, nem tudsz véletlenül lopni...
az illegális szoftverek használata bűncselekmény. akinek az a véleménye, hogy nem az és elkezdni magyarázni - az ne haragudjatok - de elmebeteg, kezelésre szorul.
Fiatalkorú? nem a 12-13 évesekről beszélünk... bár sajnos azok is már annyira agyatlanok, hogy kinézi belőlük az ember.
torzul negatív irányba a társadalom...Nekem is voltak másolt játékaim, szoftvereket töltöttem le innen-onnan, de ez 14-15 éves koromban volt. Visszagondolva ezekre az időkre... már eszembe sem jut ilyen.spórolok, gyűjtök pénzt pár hónapig,majd megveszem amire szükségem van (igo8, Office 2010, Nero, stb.)
-
ferikek
aktív tag
persze, hogy használtunk, mindannyian de idővel lesznek olyanok, akik felfogják, hogy mi is a hátránya annak, ha szoftvereket "lopsz (persze nem sajt szemszögükből...). sajnos a többség annyira primitív, hogy idáig már nem jut el.
Üzletszerűen használja úgy is megveszi? Hol élsz Te? Annyi ismerősöm van, aki pl. fuvarozáshoz vagy mindennapi autós melóhoz tört pimot használ... sőt, az egyik nagy áramszolgáltató adja oda az alkalmazottaknak...
Kevés becsületes ember van, de sajnos Magyarországon már inkább az a becsületes, aki nem becsületes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest