- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Úristen, hogy te mi hetet-havat összehordasz itt. Nagy zűrzavar van a fejedben, de talán majd kinövöd.
A szoftver azé, aki anyagi ráfordítással, sok munkával elkészítette, és az használhatja, aki megvette tőle az erre vonatkozó jogot. Ha te úgy használod, hogy nem fizettél érte, akkor elloptad, pont.
Hagyd abba az önigazolást, és ha így is gondolod, ahogy gondolod, legalább maradj csöndben. Ezen nincs mire büszkének lenned, és pláne ne hidd, hogy közösségi missziót teljesítesz, amikor ezeket a nézeteidet hirdeted. Mindenki használt már warez szoftvert (én is), de a nagy többség legalább nem vitatja, hogy nem volt jogszerű, amit csinált. -
Zsolto
őstag
De legalább pörög a topic, a Ph!-n még a legizgalmasabb naviknál se szokott 55 hsz-nél több lenni, így viszont most ez a kis szürke egér is 40 fölött jár
Ettől függetlenül ez egy parttalan és mégis meddő vita, mindenki a saját igazáról van meggyőződve, pedig a lényeg egy korábban elhangzott mondatban van: ha a gyártó úgy határoz, hogy az ő programja nem futhat egy adott vason, és valaki mégis azon futtatja, az warez és kész. Lehet rá ideológiákat gyártani, hogy miért jogos, de attól még nem lesz az.
-
Zsolto
őstag
Hát ez igazán konstruktív, témába vágó hozzászólás volt, és nem is kellett sokat várni rá. Persze megértem a keserűségedet, csak ezzel a "sohat többet Miót, Wayteqet vegyetek, emberek, az nem szop@t meg a frissítésssel" üzenettel ebben a topikban nem sokra megyünk, mert ez a Mio már nem az a Mio.
Négy év alatt nagyot fordult a világ, és az új Miók tényleg használhatóak, komplett termék benyomását keltik, ráadásul megfizethetőek és legálisak. Értem én, hogy Wayteq-ed van, jó is az, de ha már megemlítetted, azt is megírhattad volna, milyen szoftverrel használod, mert ugye az többet elárul egy PNA-ról, mint hogy ki gyártotta a vasat.
Hogy a vashoz is hozzászóljak, nekem is szimpatikus az új Mio-koncepció, bár tény, hogy nekem nincsenek kellemetlen emlékeim a korábbi, kellemetlen fejleményekkel kapcsolatban. Icipicit talán sótlanok ezek az új vasak, főleg az egyszerűbbek, de teljesen jól használhatók. Az egyetlen komoly bánatom, hogy lassúak, néha másodperceket kell várni arra, hogy történjen valami a gomb megnyomása után. De ez teljesen rapszodikus, néha egész jól szedi a lábát, aztán egyszer csak mintha megaludt volna a tej a szájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest