- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
Annak aki illegálisan, warez módszerekkel használ szoftver, annak hogyan lehet igaza?
Ebben a kérdésben csak s kizárólag annak van igaza, aki elítéli az illegális használatot és lenézi, megveti azokat, akik lopnak.
Én csak azt sajnálom, hogy semmilyen következménye nincs annak, ha vki illegális szoftvereket használ... -
-
depmod
aktív tag
Zsolto, mi anno eszmecseréltünk néhányszor.
A jelen helyzetben azonban Anubis_9 kolléga véleménye áll közelebb az én meglátásomhoz. A MIO anno nagyon csúnyán elbánt a vevőivel, a c250-esemet sutyiban kellett "upgrade"-elnem, tudjuk miért. Az olyan kompánia, amely így megsz***at, attól többet, ha tehetem, nem vásárolok. A jelenlegi helyzetben, mikor PNA-k, PDA-k, okostelefonok dömpingje van, akkor szerintem a MIO eleve rossz helyzetből indul.
Igaz, nem az, ami régebben volt, de ettől még MIO. A vásárló ilyen, a jó dolgot hamar megszokja, a rossztól viszont elmegy a kedve egy életre. Nem hiszem, hogy ettől az ember lenne a hibás.A wayteq-eket most hagyjuk, warezkirályok paradicsoma, jó hardver, de ócska kijelző. Kinek mi a nyerő, nem igaz?
A vasról. Ez a 400mhz és 64mb RAM elég szűkösnek tűnik nekem, manapság legalább 128MB nem lenne túlzás, nem igaz. Persze a szoftver elgurul rajta, és ez a lényeg. Ami nekem nem jött be, látványügyileg, sajnálom.
-
blueMerle
veterán
Anno én is 2db egyenként közel 80 000 Ft értékű MIO PNA-kat vásároltam, és legális frissítés híján mehetett volna mindkét készülék a kukába. Akkor se volt más a helyzet, dübörgött a szekér...szóval sry de én már ezeknek nem hiszek. Konkrétan ha nem is ezekkel a szavakkal de közölték hogy megb...tom a navimat
Elhiheted nekem hogy sose fogod meggyőzni azokat, akikkel anno így kibabrált a gyártó. Hogy pontos legyek: végképp nem érdekelte őket a felhasználó, a vásárló. IJB alapon álltak a dologhoz. Így talán jogosan picit dühösek vagyunk a MIO-ra és nem szándékozunk egy fillért sem tolni a zsebükbe. Akkor sem ha nevet változtatnak és akkor sem ha mások lettek.
(Igen megoldottam a dolgot, nem mentek a kukába a pna-k de nem volt olcsó mulatság)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest