- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Aúú, néhol a leírtaknál nagyon furcsán gondolkodsz.
A WAREZ az lopás, megkárosítás, nevezzük bárminek, bűncselekmény. Amennyiben ezt nem látod be, akkor baj van az értékrendeddel.
Egyszerű. HA a gyártója és kiadója nem engedi meg az ilyen többmásolós és licencelős használatot, akkor nincsen miről beszélni. Tudomásul veszed, vagy sem, te dolgod. De te nem veszed tudomásul és még igazolod is önmagad (legalább is megpróbálod).Én nem akarok vitázni senkivel, szerintem ezt a témát nem itt kellen folytatnotok. Én kiszálltam, privátban elérhető vagyok.
-
depmod
aktív tag
Azért ez így elég sarkított szemlélet, nem gondolod?
Hányan szórakoznak a 2 magos marketinggel? Sokan. Azért, mert nem igaz, attól még erős a hardvere, nem érdemes tagadni. Hogy miért? Mert tucathonban gyártják tucatszámra és szarrá szitázzák még millió más néven. Ezért olcsó. Ettől még szar? Nem. Gyenge a kijelzője, tény, ezen csiszolhatnának bőven.
A szoftver meg egy másik dolog, ez a kényesebb. Tény, ahogy írtad, ez warezkirályság így, de tudod hány ember szórakozik warezolt navikkal? Nem sokan, mert rohadtul nem értenek hozzá az emberek. Nem csoda, néhol kell okoskodni hozzá. Azért, mert van egy szűk kör, aki érti a csíziót, letölti és ráteszi, ettől még minden Wayteq warezkánaán lenne? Nem, megmondjam miért? Mert lehet legálisan naviprogrammal is megvenni, és sokan így veszik. Többen, mint gondolnád, tudom.
-
depmod
aktív tag
Mindenkinek.
Van ingyenes navi program. Androidra is.Úgy látom, kicsit eltávolodtunk az alap cselekménytől, vagyis a Mio készülékétől.
-
depmod
aktív tag
"...az illegális használattal sem okozok számukra semmiféle veszteséget"
Ezt ugye nem mondod komolyan?? Mindezt azért, mert nem is adták ki a platformodra?
Furcsán látod a helyzetet, de ez a te dolgod. Azért haragítanak magukra, mert nem tudod megvenni a programjukat, amit te egyébként nagyon szívesen használnál, mert jónak tartod és máshol legálisan használható? Hogy warezolásba kényszerítik a vásárlót?
-
depmod
aktív tag
Több ferdítés is van a kommentedben.
A google navi mitől ingyenes? A megtervezéshez adatkapcsolat kell, ezért fizetsz a szolgáltatódnak. Áttételesen tehát fizetős, akinek meg nincsen ilyen szolgáltatása, az maradhat az út szélén. A koncepcióval semmi bajom, de azért tényszerűen kellene látni a kérdést.
Amit a kolléga írt, az nem primitívség, hanem vélemény, valahol jogos, mindazonáltal a warezolás téma tiltott, arra ne legyen büszke senki. De tény az is, hogy nagy furcsaságok vannak PNA, PDA, okostelefon ügyileg Igo szinten.
Van más program, ami ingyenes és jó, lehet azokat is használni.
-
-
depmod
aktív tag
Zsolto, mi anno eszmecseréltünk néhányszor.
A jelen helyzetben azonban Anubis_9 kolléga véleménye áll közelebb az én meglátásomhoz. A MIO anno nagyon csúnyán elbánt a vevőivel, a c250-esemet sutyiban kellett "upgrade"-elnem, tudjuk miért. Az olyan kompánia, amely így megsz***at, attól többet, ha tehetem, nem vásárolok. A jelenlegi helyzetben, mikor PNA-k, PDA-k, okostelefonok dömpingje van, akkor szerintem a MIO eleve rossz helyzetből indul.
Igaz, nem az, ami régebben volt, de ettől még MIO. A vásárló ilyen, a jó dolgot hamar megszokja, a rossztól viszont elmegy a kedve egy életre. Nem hiszem, hogy ettől az ember lenne a hibás.A wayteq-eket most hagyjuk, warezkirályok paradicsoma, jó hardver, de ócska kijelző. Kinek mi a nyerő, nem igaz?
A vasról. Ez a 400mhz és 64mb RAM elég szűkösnek tűnik nekem, manapság legalább 128MB nem lenne túlzás, nem igaz. Persze a szoftver elgurul rajta, és ez a lényeg. Ami nekem nem jött be, látványügyileg, sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest