Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Sziasztok !
Most jutottam az első körös beüzemelésig. Készítettem képeket az összerakásról is.Ha van egy kis időtök, tudnátok tanácsot adni?

1. Felraktam néhány packages-t de dependencies-t jelenít meg az installed ablakban. Az itt felsoroltakat hogy lehet telepíteni?
2. Az aktuális konfigurációt hogyan lehet elmenteni ? Elég a GUI-ról az XML-t elmenteni verzió váltásonként?
3. 30GB USB-s HDD és 4GB RAM van a gépben. Érdemes a RAM disk-et használni? Hogyan ?
4. A szolgáltatói sávszélességet lehet mérni pfsense-ből ? Nem folyamatosra gondoltam, hanem alkalmanként speedtest szerűen? Vagy marad a PC-ről speedtest?
5. A Dashboard-on ki lehet választani a Thermal Sensor-t, de folyamatosan csak updating-et ír? Kell még hozzá valami?
6. Gyermekeim internet használatának szabályozására van megoldás egy kicsit egyszerűbben mint a Firewall / Schedule ? Egy adott IP-hez heti beállítást szeretnék egyszerűbben megadni, óra/perc beállítási lehetőséggel.Segítségeteket előre is köszönöm.

Az LCpower előlapi USB-s kábelének tervezője biztos csuklott. Nem értem, hogy lehet ilyen kicsi házba ilyen bumfordi nagy előlapi USB csatlakozót, ilyen vastag kábellel berakni. El is hasadt a hajlításnál (lásd egyik kép.
Üdv.:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)