- Google Pixel topik
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okosórát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Sziasztok !
Most jutottam az első körös beüzemelésig. Készítettem képeket az összerakásról is.Ha van egy kis időtök, tudnátok tanácsot adni?
1. Felraktam néhány packages-t de dependencies-t jelenít meg az installed ablakban. Az itt felsoroltakat hogy lehet telepíteni?
2. Az aktuális konfigurációt hogyan lehet elmenteni ? Elég a GUI-ról az XML-t elmenteni verzió váltásonként?
3. 30GB USB-s HDD és 4GB RAM van a gépben. Érdemes a RAM disk-et használni? Hogyan ?
4. A szolgáltatói sávszélességet lehet mérni pfsense-ből ? Nem folyamatosra gondoltam, hanem alkalmanként speedtest szerűen? Vagy marad a PC-ről speedtest?
5. A Dashboard-on ki lehet választani a Thermal Sensor-t, de folyamatosan csak updating-et ír? Kell még hozzá valami?
6. Gyermekeim internet használatának szabályozására van megoldás egy kicsit egyszerűbben mint a Firewall / Schedule ? Egy adott IP-hez heti beállítást szeretnék egyszerűbben megadni, óra/perc beállítási lehetőséggel.Segítségeteket előre is köszönöm.
Az LCpower előlapi USB-s kábelének tervezője biztos csuklott. Nem értem, hogy lehet ilyen kicsi házba ilyen bumfordi nagy előlapi USB csatlakozót, ilyen vastag kábellel berakni. El is hasadt a hajlításnál (lásd egyik kép.
Üdv.:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest