Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingfisher1
tag
válasz
Mikeszabo01 #2 üzenetére
Egyetértek! Siralmas az Áruház kínálata. Minden csak a másik kettő rendszerre érhető el, ide meg csak szájhúzással dobnak be egy-két normális appot. Én is dobtam a 920-at, pedig jó telefon, bár az még Nokia.
Asszonynak már Microsoft 530, az első esésnél ketté roppant. Szánalmas!
Go for iPhone -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mikeszabo01 #2 üzenetére
Ott a pont!
Egy rövid ideig volt Lumiám is 630Dual, de hamar megváltam tőle.
És igen rá kéne jönniük, hogy tartalmas appok nélkül sz@rt sem érnek.sheratan
Versenyezhetnek ki húzza le előbb a rolót. -
válasz
Mikeszabo01 #2 üzenetére
Ezzel részben egyetértek. Nekem is WP telóm lenne, ha lenne rá minden app, amit androidon használok.
Ehhez viszont hozzájön, hogy nincs igazán választék (méret, design, nagyobb akksi, stb.) WP-s telóból. Ez sem segíti az eladásokat.
Ezen kívül több ismerősöm, akinek WP-je van, panaszkodik, hogy "nem logikus / átlátható a menüje". -
undersance
tag
válasz
Mikeszabo01 #2 üzenetére
Ennyi. Anno gondom volt az androidos telefonommal, ezért elhoztam az irodából egy 635-öt. 3 napig bírtam használni, mert egyszerűen nem tudta helyettesíteni az androidost. És nem hardverileg, mert nem használok nagyon hardverigényes alkalmazásokat, hanem app nem volt rá, lásd pl. Waze, amit évek óta nem frissítenek, és amúgy is folyton kifagyott.
A 635-öt pedig azért raktam el, hogy ha majd kijön rá a W10, akkor majd jól kipróbálom. Aztán persze nem jött ki rá. Hagyjuk. Ment vissza az irodába a szekrény mélyére.
-
Taranti
senior tag
válasz
Mikeszabo01 #2 üzenetére
Meg aztán az sem mellékes, hogy alapvetően elavult hardverekre építenek (pl. 640/640XL) és a "szolgáltatások" ahogy MS fogalmazza a filozófiát, önmagukban a mai piacon kevesek.
A MobilAréna tesztelőinél is kisebb fanyalgást éreztem felfedezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest