- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
A nagyobb kijelzőméret nem minden BB10-es készülék esetében igaz, a Z10, Z30, Z3, Leap mind teljes érintőképernyős mobilok, azokon is kellemesen fut a rendszer, bár tény, hogy a Z30 volt a legerősebb, de az öcsém például a leap-ért van oda.
Viszont én is szívesen megnéztem volna, hogy annyi pénzből, amit a marketingre fordított az MS mi lehetett volna a BB10-ből.
Sajnos azonban a BB már nem a régi, a win pedig jelen álláspont szerint soha nem is fog olyan elterjedt lenni mint anno a BB volt, amit sajnálok.
-
pengwin
addikt
Lehet, hogy a BB nem jó üzemidőben, csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ez nagyrészt a SoC hibája, mert annak volt magas készenléti fogyasztása. Lumia 730 is sokkal tovább húzza egy S400-zal, ugyanakkora akksival, mint a két Krait magos Lumia 925. Meg az átlag droidba már lassan 3 éve valami nagyon jó takarékos SoC kerül, a BB meg leragadt a raktársöpréses maradéknál.
Megnézném ugyanolyan hardveren mit produkálnak a mobilos OS-ek akksiidőben. -
pengwin
addikt
Mikor használtál te 4.4.4-es vagy újabb hivatalos ROM-ot olyan hardveren, ami egy Q5/Q10/Classic belsejében van?
Mert én nem nagyon láttam olyan droidot, ami egy kétmagos Krait 200-zal bármivel jobb lett volna, ráadásul hivatalosan kötve hiszem, hogy bármelyik ilyen androidos készülék kapott volna 4.4-et vagy újabb rendszerverziót. Merülés és melegedés, még WP8.1 alatt is előfordultak ugyanezek a problémák... -
Látnok
aktív tag
Mélységesen egyet kell hogy értsek veletek. Valóban a BB 10 a legjobb OS a piacon, és sajnos elmentek a zöld kuka felé, ami eléggé elkeserítő.
Viszont nekem pl nagyon tetszett az MS rendszere is, tulajdonképpen a 2. számú rendszer amit "kedvelek", és nagyon szurkoltam neki, hogy sikerüljön az áttörés. Sajnálom, hogy nem jött össze, mert szívesen használtam volna hosszabb távon is win telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest