- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"akinek igen, az nem használja" Én tényleg megpróbáltam. Kitartóan és makacsul. Aztán feladtam.
nemesis: Go #41 [link]
Joey: NVnél nem arról van szó, hogy nem fejleszt hanem, hogy más irányba ment el VGA kártya fronton. Egy G200, Fermi nagyon sarkosan nézve de sokkal inkább GPGPU mint egy ATI. Ez vhol előny vhol meg hátrány.
-
Dare2Live
félisten
3teló van kiállítva Tnél ahova (b* meg) be kell járnom és félórákat várnom és ha vmit az ellenségemnek kívánok akkor az a Corby.
Miazhogy nem tűnik rossznak? Ennyire elfogult vagy vagy mi? Egyrészt uaz a katasztrófa UI. Másrészt olcsósított 5800kkal egyárban akarják adni. Jobb UI, okosteló, ingyen navi... Innen miről beszélünk?
más: Sztem kis képernyőn kapacitív nagy szívás. Itt van pl az I5700 aminek vannak bajai de azért az android jó, ha megkapja 2.0át + Samsung farag vmit az elk*t 800as prociján (ami jetbe is gyenge, i5700ben is gyenge, O2ben is gyenge ergo szvsz a proci a szar)jó darab lehet de ekkora képernyőn rezisztivvel körömmel simán lehet gyorsan gépelni. Kapacitív újbegyes, minden negyedik leütés félremegy. 2* lassabban gépelek.
-
Dare2Live
félisten
olcsó mobiloknál ott az 5800 és deriváltjai. Nem android, de okostelefon és ennyiért nem kapsz androidot. Felső házban meg ott az N900, ami sokak szerint a jelenlegi "leg". Középen foghijas a Nokia kinálat érintösböl, ennyi.
És akkor ez az érintős réteg ahol Nokia tényleg a leggyengébb. Jut eszembe 5800 is megkapta az ingyenes mapsot?
Annyira nem is gyenge.Karma: Mért a fél topic arról szól, hogy csak hülyék vesznek Nokiat mert Nokia szar. Mindez dedo kategoria indoklásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest