- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #70 üzenetére
Na látod pl egy Fermi nem izgat annyira, vagy ati oldalról sem érdekel az ötezres széria. mindenki odáig van, hogy DX11, amikor még a 10et sem használták ki rendesen, sőt... Lehet, hogy más irányba fejleszt, de az tény, hogy bizonyos szempontok alapján rájuk lehet fogni, hogy le vannak maradva. Csak szerintem olyan területen, ami (most még) egy kicsit sem számít (vagyis nekik számít, hiszen a sima emberke így atit vesz, mer' az má' "dájrektiksz11")
na de már tényleg nagyon off. -
joey04
titán
Tényleg nem akarok veled vitázni nokiáról, mert nincs értelme. (pl az n900 megítélésében is biztos nagyon különbözünk, és nem feltétlen csak arról van szó, hogy jó-e hanem arról is, hogy mennyire újdonság ez)
nvidia témához szeretnék csak hozzászólni: elhiszem, hogy kevesebbet fejlesztenek, de nem kell találgatnod, hogy miért tartom mégis megérdemeltnek a piacvezető pozíciót: bennük nem csalódtam a konkurenciában meg igen, és a környezetemben is hasonlókat látok. Ez a helyzet az Intellel is. Erre valóban ráhúzható valamiféle elfogultság, nem vitatom. De inkább fizetek valamivel többet, és/vagy kapok technikailag kevesebbet, de akkor az tényleg hibátlanul működjönKérlek ne hozz ellenpéldát, hogy neked hibátlanul működik, elhiszem. Rajtam ez még nem fog segíteni.
-
joey04
titán
dehogynem. csak ennek ellenére szépen kezdett visszaesni a Nokia, és ezért meglepőek a mostani adatok. hiszen azóta nem történt semmi előrelépés.
és ettől még csak jobban igaz a szomorú tény, hogy ezen a semmit nem fejlesztünk magatartáson nem mostanában fognak változtatni.
én meg csak nvidia kártyát veszek, aminek nem a piacvezető pozíció az oka, hanem hogy bennük nem csalódtam soha. a másik oldalban igen. többször is. szóval szerintem amíg az nvidia piacvezető szerepe teljesen megérdemelt, a nokia esetében nem így gondolom. persze ez már szubjektív, azért van offban.
-
joey04
titán
Máshol is megjegyeztem, ez nagy meglepetés számomra, és nem csak azért, mert felsőkategóriában sem villantottak nagyot, hanem azért is, mert tán nincs is olyan szegmens ahonnan Nokia telefont választanék. Az alsókategóriában sem Nokiát vennék.
Olyan szempontból nem örülök, hogy így még kevésbé vannak ösztönözve arra, hogy végre ismét valami nagyot alakítsanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magsafe töltő eladó
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest