- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #70 üzenetére
Na látod pl egy Fermi nem izgat annyira, vagy ati oldalról sem érdekel az ötezres széria. mindenki odáig van, hogy DX11, amikor még a 10et sem használták ki rendesen, sőt... Lehet, hogy más irányba fejleszt, de az tény, hogy bizonyos szempontok alapján rájuk lehet fogni, hogy le vannak maradva. Csak szerintem olyan területen, ami (most még) egy kicsit sem számít (vagyis nekik számít, hiszen a sima emberke így atit vesz, mer' az má' "dájrektiksz11")
na de már tényleg nagyon off. -
plus44
veterán
válasz
Dare2Live #61 üzenetére
Senki nem elfogult, főleg nem én, de ezt most hagyjuk. Direkt odaírtam, hogy bár nem a legjobb és tudásban és bővíthetőség ügyében valószínűleg elmarad (??) a Symbian mögöt, nekem akkor is jobban használható volt, mint az 5800 és klónjai (mindkettőt fogtam és mind műanyagból van, ám az 5800 és társai brutál szarok...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest