- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Currentgen-re még most jön majd a low level api, szóval még ezután indul be igazán
Én is azt hitte ennyi van benne, közben meg mint megtudtam még csak valami hibrid szar apival készültek mindkét konzolra eddig a játékok.Szóval elvileg jön rendes low level api konzolra, az nem kis ugrás lesz + azokhoz képest is még több plusz egy exkluziv cim.
-
Sinesol
veterán
Tényleg lehetséges, hogy még nincs normális api-ja a ONE-nak? Hát ha ez így van, akkor persze segíthet rajta a dx12. Bár ez azért elég nagy hátrány ha így van, mivel a PS4-re már egy ideje készül a célhardverre fejlesztett api legújabb optimalizáltabb verziója.
Ha Dx12 lesz ONE-ra, a ps4-re meg a saját fejlesztett konzol apijuk, akkor hatalmas szakadék lesz a két konzol teljesítménye közt a PS4 előnyére. -
Sinesol
veterán
Azzal tisztában vagy, hogy a konzolok api-ja lényegesen jobb mint egy dx12?
Az egész dx12 arra épül hogy minél jobban megközelitse a konzolos low level Api-kat, de mivel a dx12 nem a fix konzol hardverre íródik, így sosem fogja utolérni az adott konzol low-level api-ját.
Nativ konzol api-hoz viszonyitva a dx12 mindig hátrányban lesz konzolon. -
Sinesol
veterán
Hja, ahogy a tesztben is latszik a 960 ellenfele a 380, a 970-nek pedig a 290/390. Minimálisan erősebb itt a 380, bár érdemes hozzátenni, hogy a 380 az valójában egy 285 OC és nem sok tartalék maradt benne, míg a 960 egy alapverzió, amit bőven lehet húzni a 380 szintjére vagy afölé is. Lényeg hogy kb ugynaazt lehet kihozni mindkét vga-ból.
A 370 nem is tudom minek lenne a párja másik oldalról, csak úgy teng a nagyvilágban...
-
Sinesol
veterán
Mármint arra gondoltam, hogy a konzolok gcn 2-t tudnak, a 370 meg gcn 1-et.
Legalábbis én így látom, a 370-ben kevés a kraft, nincs trueaudio, nincs freesync, csak 2 parancsprocesszor van 8 helyett, 8 parancslista 64 helyett, nincs delta color compression, nincs grafika preempció...egyszerűen ezernyi sebből vérzik a régi gcn.
Középkategória amúgy szerintem inkább a 380, mivel a 390 a felső, a Fury meg a high end. Ha megnézed a másik oldalt, ott a gtx 960 ami a 380 párja, az is egyértelműen középkategória.
-
Sinesol
veterán
Na ha enyire az egyszerű 1:1 portolásra hajtanak, akkor tényleg ideje lesz elfelejteni a konzolok tudásszintje alatti vga-kat. Így semmi értelme nem volt kiadni a 370-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest