- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
De, teljesen értettem, mire célzol, csak próbáltam elvenni az élét.
Igazából engem most nem az érdekel, hogy valós játékban hogy teljesít a DX11-hez képest, ez majd tényleg csak idővel derül ki, most inkább akármilyen futtatható demóra vagyok kiéhezve, mert azt a nagyon kevés videót, ami eddig kijött, már milliószor láttam. És a videó sem helyettesítheti a futtatott demót. És a benchmark sem a mérés miatt érdekel, hanem a futtathatósága vagy adott esetben a látvány miatt. Meg ugye a techdemok, benchmarkok szoktak először kijönni, azért kérdeztem rá ezekre külön. Teljes játék értelemszerűen csak később várható. (de ha lenne demó, béta, az is érdekel).
Na mindegy, egy egyszerű kérdésre túl sok szót f*stunk már el -
BiP
nagyúr
Ez tiszta sor, ez az alap kiindulópont.
Én inkább arra lennék kíváncsi, van-e olyan létező, letölthető techdemo, benchmark vagy játék (akár béta állapotú - nyilván ilyenekről beszélhetünk maximum jelen állapotban), bármi futtatható program, amivel a gyakorlatban ki lehet próbálni, és nem csak a rongyosra nézett Fable/Final Fantasy videók és 1 db csenevész 3dmark feature teszt. -
BiP
nagyúr
Lehet, hogy valaki már kérdezte, de arról van már valami infó, hogy mi az a program, amit most, ahol a gyakorlatban meg lehet nézni, működés közben kipróbálni. Pl. játék (akár béta), techdemo stb ?
Eddig csak videókat láttam, de jó lenne valami in-action is megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest