- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát az én szemem az olyan válogatós fajta, hogy azt egyből kiszúrom ha nem natív 1080p, de valahogy azt nem ha néha megesik 29 fps -re. Most csak mondtam valamit, de a felbontásra allergiás vagyok.
Egyébként ki mondta, hogy számít? Hát csak Te. Én azt mondtam éppen, hogy még az xbone is elfogadható keretek közt szolgáltata PS4 meg egész jól tartja magát még az ígértekhez is. Te erősködtél, hogy miért ígérték a 1080p -ét stb.. -
haddent
addikt
XBone-nal nem toltam, csak vidiket láttam. Nem mondom, hogy húdejó de elfogadható... PS4 -en viszont az említett játékokban én/akivel beszéltem nem tapasztalt problémát. De ezek nem méregetések mondom, biztosan igazad van és beesett néhol ha már mondod..
És úgy általában ahogy itt össze van gyűjtve a ps4 elég jól tartja magát a 1080p -hez szerintem erre mondani hogy "1080p generáció" az korrekt. Igazából így átfutásra ritka az ahol nem, de nem számoltam össze -
haddent
addikt
1080p is csak szenvedéssel? Miért mit szeretnél ha a 1080p nem lenne elég? Úgy fogalmaztál, mintha nem lenne elég, vagy félreértem?
Witcher 3- al nem játszottam nagyon sokat, de kb. 5 órát igen.Az alatt nem éreztem hogy bármi gond lenne a felbontással vagy a framerattel és a kinézete is ott volt. Ez csak érzésre, nem néztem méregetést.
Ettől függetlenül a Te szemléletedben akkor az egyik szar a másik még szarabb, a különbség ettől még itt van, erre gondoltam, hogy ez legyűrhetőnek tűnhet majd az új API -val talán.
High level -ben ki jobb az konzolon miért lenne érdekes? Ja mert lusta tetvek a fejlesztők értem -
Dr. Akula
félisten
Érdekes, amikor konzol vs pc vita van, akkor állítólag jobb a kontroller. Most kiderül hogy mégse?
Amúgy meg most is van átalakító amivel rá lehet kötni a bill + egeret (pl: XIM4), amire igény van arra lesz kínálat is, csak ezt még maguk a gyártók nem ismerték fel, helyettük más okos emberek viszont igen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest