- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Már minden világos. 760 -ad van és a 760 -nak tudnia kell DX12 -vel a konzol szintet. Jól megtrollkodtál mire leesett de máre mindent értek.
Tudod mit, igazad van. Igaz, hogy az végső soron egy GTX670 átnevezve meg felpofozva, de szerintem még a ps5 szintet is hozni fogja dx13 -al, főleg, hogy a gyártóknak közös az érdekük veled
-
haddent
addikt
Ja igen, hát annak volt előzménye kéremszépen olvasd el a saját hsz. -ed stílusát
Na, de valóban fejezzük itt be, mert még mindig azt írod le huszadjára is amikor előtte 19x kijavítottalak, hogy én azt gondolom,hogy rosszabbul fognak menni a dx12 -vel a játékokValahogy mindig ide kanyarodunk vissza, meg oda hogy nem és vagy csak rosszul fogják hasznosítani a fejlesztők. Pedig ezt egyszer sem mondtam hogy sejtettem, semmi ilyesmit. Ennek ellenére minden rákövetkező hsz. erre épül(t)
-
haddent
addikt
De ugye azért ezt te is érzed, hogy ezek egyelőre laborkörülmények, és nem real life felhasználó visszajelzések? Várjuk meg azt, továbbra is azt mondom, eddig is ezt mondtam, és nem többet. Illetve még annyit, hogy szerintem ennyi nem lesz egy átlagfelhasználó haszna. Az én szememben ez nem hivatalos, hanem egy fejlesztő írt random százalékokat, majd a cikk írója még hozzátette hogy ez a kb. érték hasonló a többi kb. értékhez. Na... mondom, majd ha tömeges felhasználói visszajelzések lesznek.
Az pedig nem újdonság, hogy a 4magnál már többet is tudnak használni az említésre méltó motorok.Személyeskedésed továbbra se tudom hova tenni én senkihez nem szóltam egy rossz szót sem
-
haddent
addikt
Még futsz egy pár kört és írsz néhány barokk körmondatot mire sikerül felfogni mit írtam elsőre, majd javítottam/mondtam el másodszorra is? Azt, hogy nem állítom, hogy kevésbé akarnak majd pc -re fejleszteni, sem azt, hogy nem lesz hatékonyságbeli előrelépés, sőt visszaesés lesz teljesítményben. Az pedig még a sötétség harcosainak is leeshetett volna, hogy azt sem tudom, mint ahogy Te sem, és senki más sem, hogy pontosan milyen gyorsulást fog hozni a DX12 pc -re. Annyit mertem mondani remélve, hogy egy kötekedő önigazoló hülye se köt bele, hogy személyes véleményem szerint, általánosságban, átlagot nézve minden játékra tekintettel ami DX12 -t is támogatja majd, a 40% -ismétlen szerintem, nem tény, nem mondom, hogy igazam van, SZERINTEM-, túlzásnak tűnik.
Őszinte bocsánatkérésemet azért remélem elfogadod, hogy "off" -ban le mertem írni a véleményemet, ami annyiban tér el a Te csodálatos tudományos orákulumi jóslataidtól, hogy nem nyelem le egyből a sok szart amit egy olyan fejlesztő írt állítólag egy fórumra, akik hónapokat késtek folyamatosan eleve.Remélem ez a főbenjáró bűn azért elévül majd és a 20. leszármazottaimnak már lesz újra tisztessége.
-
haddent
addikt
"Egyes infók szerint..." oké köszönjük Emese a konkrétumokat, majd visszatérhetünk rá
Sehol nem írtam hogy ne akarnák kiadni a játékokat, és azt sem mondtam hogy nem fog gyorsulást hozni sőt azt főleg nem hogy lassulni fognak tőle a játékok. Annyit írtam, hogy lesz gyorsulás, de talán azért a 40% erős túlzásnak tűnik egyelőre, ennyi, röviden tömören. -
haddent
addikt
Álmodj királylány
Én nem tudom ki milyen szemfedővel járkál, de általában min. a pc -és high -nak felelnek meg pl a ps4 -es játékok (viszont általában csak 30fps az igazi). A PC jelenleg azt se tudja hova kapjon, steam os és vulkán, windows és dx12 stb.. És azt is fontos megjegyezni, hogy pc -re jöhet bármilyaen low level api, azt ki is kell használni. Kevés fejelsztő lesz aki igazán ki tudja és ki is akarja. És még akkor is igaz, hogy nem fix a hardver. Csodát lehet várni, de csak olyan pc -és berkeken belül, nem világmegváltót.
-
haddent
addikt
Hát az én szemem az olyan válogatós fajta, hogy azt egyből kiszúrom ha nem natív 1080p, de valahogy azt nem ha néha megesik 29 fps -re. Most csak mondtam valamit, de a felbontásra allergiás vagyok.
Egyébként ki mondta, hogy számít? Hát csak Te. Én azt mondtam éppen, hogy még az xbone is elfogadható keretek közt szolgáltata PS4 meg egész jól tartja magát még az ígértekhez is. Te erősködtél, hogy miért ígérték a 1080p -ét stb.. -
haddent
addikt
XBone-nal nem toltam, csak vidiket láttam. Nem mondom, hogy húdejó de elfogadható... PS4 -en viszont az említett játékokban én/akivel beszéltem nem tapasztalt problémát. De ezek nem méregetések mondom, biztosan igazad van és beesett néhol ha már mondod..
És úgy általában ahogy itt össze van gyűjtve a ps4 elég jól tartja magát a 1080p -hez szerintem erre mondani hogy "1080p generáció" az korrekt. Igazából így átfutásra ritka az ahol nem, de nem számoltam össze -
haddent
addikt
1080p is csak szenvedéssel? Miért mit szeretnél ha a 1080p nem lenne elég? Úgy fogalmaztál, mintha nem lenne elég, vagy félreértem?
Witcher 3- al nem játszottam nagyon sokat, de kb. 5 órát igen.Az alatt nem éreztem hogy bármi gond lenne a felbontással vagy a framerattel és a kinézete is ott volt. Ez csak érzésre, nem néztem méregetést.
Ettől függetlenül a Te szemléletedben akkor az egyik szar a másik még szarabb, a különbség ettől még itt van, erre gondoltam, hogy ez legyűrhetőnek tűnhet majd az új API -val talán.
High level -ben ki jobb az konzolon miért lenne érdekes? Ja mert lusta tetvek a fejlesztők értem -
haddent
addikt
A PS világ a PSGL -elt használja ha jól tudom ami ugye már nevéből értetődően is opengl alapú. XBOX pedig nyilván directx -ek egy változatát. Ezt ne úgy értsd, hogy átírnak egy sort oszt kész megy is, ez is optimalizált nyilván. Az XBONE azért egészen szépen tartja magát a versenyben a PS -hez képest. Na úgy öregurasan szépen lemaradva, de semmi gond nicns vele teljesen vállalható.
-
haddent
addikt
Tanácstalan vagyok, hogy hogy reagáljak... Nem voltál bunkó velem, megpróbálom én is higgadt maradni.
Röviden az XBone is megkapja a DX12 -őt(vagy már megkapta? gyakorlatban ennyire nem vagyok naprakész, csak elméletben), most is valami DX -et használ, ahogy az oprendszere is valami windows hibrid. Nyilván nem a PC -és DX12 -őt fogja használni, inkább épp fordított a reláció.Röviden hülyeséget írtál, mert igenis van köze a DX(12) -nek az XBONE -hoz és valamilyen javulást mindenképp hoz az világos, én a teljes felzárkózást a PS4 -hez egyelőre vitatom.
Mellesleg amennyire tudom a PS4 -nek meg az opengl- hez van némi köze, de nem ennyire szorosan.
-
haddent
addikt
-
haddent
addikt
PC -én 30-40% szerintem hihető lehet néhány extrém esetben, Xbone -on kizárt dolog, hagyjuk a süketelést. Majd ha itt lesz egy független 3rd party framerate test, akkor visszatérhetünk rá. Konkrétan azt jelentené,hogy 30 fps -re lelockolt játék (ez azt jelenti,hogy átlagban minimum 35 de inkább 40 felé kacsintgat az fps számláló ha feloldják alapból ugye, hogy 30 alá sose menjen) esetében tulajdonképp eladhatnák 60fps -nek. Persze. Hogyne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest