- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyy
tag
Na. Megkérdeztem.
Ha van kábeles szolgáltatása annak akinek kell, akkor át lehet íratni és elvileg marad a 3990-es díj is.
Idézem:
"Amennyiben nem kér módosítást valamelyik mostani díjcsomagra, akkor megmarad a jelenlegi szolgáltatáscsomag."
-
zsoltyy
tag
Van egy korlátlan SIM kártyám ami most Bronze néven fut.Én még 3990-et fizetek érte. Viszont hamarosan nem lesz rá szükségem. Kérdés: Átírható más nevére? A többi előfizetés egyenlőre maradna.
-
zsoltyy
tag
válasz
tatabike #297 üzenetére
Tescos-s sim (mivel voda hálózatot használ) nem fog T-s telóban menni. Amire gondoltál az Lidl féle Bluemobile. Viszont az sem működik T függő telóban. Bekéri a pin kódot meg minden, de nem jelentkezik hálózatra vele.
A Tesco-s Sim viszont gond nélkül fut a 70-es függő készülékekben. A UPC sim is menne szerintem. -
zsoltyy
tag
Megjött a SIM kártyám, de képtelen vagyok a 3G-t beizzítani
Az ígért hálózatbeállító sms-ek nem jönnek és a kézi beállítás is sikertelen. Beszarás...
-
zsoltyy
tag
Tudom. Viszont 100 percet vagy 2 hónap alatt beszélek
Most is a feltöltős kártyámra (tré) töltött lóvé nagy részét adatforgalomra használom. Ami valahogy mindig rohamosan fogy, érdekes módon.
És hát ez is egy fontos szempont:
"A mobilhang tarifacsomagok elkötelezettség nélkül, határozatlan idejű szerződéssel vehetők igénybe."Ezt azért jó tudni:
"a UPC vezetékes kábeltelefon és analógtelefon irányba bonyolított hívások nem számítanak hálózaton belülinek." -
zsoltyy
tag
Nekem még akár a legkisebb csomag is megéri. Telefonálni nem szoktam. Ha mégis arra ott a GSM hálózat.
Viszont sokat üzizek, tehát Hangouts, Messengerre jó lehet, meg arra, hogy kiszolgálja a többi appot.
Lehet bevállalok egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged