- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blod001
tag
Az a probléma, hogy faterom nevén van a UPC előfizetés, ezért ha bemennék egyedül nem tudnám egyedül megkötni, őt meg nem akarom az én hülyeségeim miatt elrángatni a UPC-be. Telefonon keresztül megtudtam volna oldani magamnak, felhívták volna őt is megkérdezni, hogy beleegyezik-e, ő igent mond a többit meg már velem intézték volna. Hétfő óta nem tudtak visszahívni, én pedig nem fogom őket zaklatni. Azt nem hittem volna, hogy felhívom őket, előfizetést akarok kötni és ennyire inkompetensek lesznek meg leszarnak.
beloadjoker
Pontos árat nem tudok mondani, de ha nem vagy UPC előfizető akkor neked tuti nem éri meg ilyet kötni, mert olcsóbban másik szolgáltatónál jobb csomagot kapsz ennél. Ez csak azoknak éri meg akik UPC előfizetők. Azzal a 25 ezer ft-al pedig az a helyet, hogy asszem fél évig vagy 3 hónapig kell, hogy legyen meglévő UPC előfizetésed, különben elkérik tőled ezt az összeget. -
beloadjoker
őstag
Értem, azt tudom hogy működik arra voltam kíváncsi hogy esetleg volt e belőle probléma :-)
De ezek szerint nem ami jo hirEsetleg ha valaki be tudna vallalni a neve alatt mwg egy csomagot dobjon egy privatot! valahogy tuti megtudnank egyezni
/S vagy M csomagrol lenne szo/
-
wjbhbdux
veterán
13 éve UPC zsebét tömjük és kiírja a webshopjuk a 25k díjat ha mobilnetet rendelnék
gondoltam leviszem nyaralni 4000-ért, hát nem úgy néz ki..
tethering tapasztalata van vkinek akinek több hónapja van? egy nyamvadt tabletre át lehet nyomatni a netet anélkül hogy rinyáljanak? az emlegetett figyelmeztető SMS-ek komolyabbak, mint a kábles netnél a 300GB túllépésére küldött emailek?
-
beloadjoker
őstag
Szóval ki lehet váltani ezt a megbízható dolgot ami alapesetben 6 hónap lenne egy egyszeri 25000Ftal?
Akár ez is leehtne egy opció, főleg ha ezt beleszámolják, tehát akkor pár havidíj így elmaradna? Vagy nálad hogy volt kifejtenéd ezt pontosabban kérlek?Egyébként ezt a megosztásos dolgot nem úgy gondolotam hogy routerként több embernek mármint eszköznek főleg ilyen sebességnél nem lenne értelme 40es nethez vagyok szokva koliban meg 100ashoz, de amikor utazok mondjuk a netbookomnak osztanám csak és akkor onnan neteznék nem telóról, szerintem ez simán beleférne, de javítsatok ki ah tévedek. /most nézem néznek mac címet is?? angolom nem túl jó sajnos, de mac címem szoktam váltogatni mondjuk... /
Egyébként ha valak tudna segíteni ebben, szóval be tudna vállalni a nevén még egy csomagot S-ben vagy M-ben gondolkodom, akkor írjon rám, valahogy tuti megtudnánk állapodni, esetleg egy adott összegért, vagy van pár régebbi hardverem, memkarim stb, ha netes felületen lehet utalva fizetni a havidíjat /mint pl telenornál/ akkor azzal sem lenne gond
-
tutuhawer
őstag
Értem, még olvasgatnom kell, köszi. Amúgy nézegetem a vodafone-os lehetőségeket is, hogy hosszabbítsak-e majd a jelenlegi feltételeimmel, de szándékosan kihasználtam a 2 GB-os keretet a múlt hónapban és baromi kevés úgy, hogy élő videót nem is néztem vele, előre nem is puffereltem hosszabb zenéket. Így futottam ki a keretből és futnék ki jobban, ha normálisan használnám. Megnéztem egy weboldalt mobilos felületen és pár kB mérettel megúsztam, ami jó, csak kár, hogy már rég nem ott tartok, hogy böüngészőben böngészem az érdekes tartalmakat. Simán kéne 10-15 GB videózás és zene nélkül.
Keresek egy képet a flickr-en, szép képet, olyat, ami tetszik és meg még ahhoz hasonlókat is, máris 100-150 MB 5 perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Mobilinternet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest