- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Feri1977 #493 üzenetére
Hogy elég szánalmas, hogy Magyarországon drágul a szolgáltatás vagy nem is nevezhető szolgáltatásnak. Egy ellenpélda az amcsi reklám, ahol hazudni tilos, de a másikat leköpködni lehet, és mindenki licitálja túl a másikat jobbnál jobb ajánlatokkal. Idehaza meg baromi kevés, amit adnak a telekommunikácós cégek. -
tutuhawer
őstag
válasz
Feri1977 #486 üzenetére
Amerikai sportcsatornákat nézek reklámokkal és még mindig hasít ott is, hogy
gyere át hozzánk és kifizetjük a lelépési díjad egy részét X összegig
gyere át , hozd a számládat és mi félbevágjuk neked
a megspórolt adatmennyiségedet átviheted a másik hónapba
stb stb stb csak lépj át vagy maradj velünk, mert a legújabb cuccot ingyen megkapod. A haverod még fizet az új telefonért? Ahhhüllllyyyeee...
Nem mondom, hogy ilyen fasz a akciók legyenek nálunk is, de tehetne többet is érte a szolgáltató, hogy maradjon nála az előfizetője. -
tutuhawer
őstag
Értem, még olvasgatnom kell, köszi. Amúgy nézegetem a vodafone-os lehetőségeket is, hogy hosszabbítsak-e majd a jelenlegi feltételeimmel, de szándékosan kihasználtam a 2 GB-os keretet a múlt hónapban és baromi kevés úgy, hogy élő videót nem is néztem vele, előre nem is puffereltem hosszabb zenéket. Így futottam ki a keretből és futnék ki jobban, ha normálisan használnám. Megnéztem egy weboldalt mobilos felületen és pár kB mérettel megúsztam, ami jó, csak kár, hogy már rég nem ott tartok, hogy böüngészőben böngészem az érdekes tartalmakat. Simán kéne 10-15 GB videózás és zene nélkül.
Keresek egy képet a flickr-en, szép képet, olyat, ami tetszik és meg még ahhoz hasonlókat is, máris 100-150 MB 5 perc alatt. -
tutuhawer
őstag
hard / extra felhasználó, ezt értelmezni kell. Nem nekem, hanem a szolgáltatóknak. A komoly felahsznáó komolyan használná a gyors , akadásmentes internetet nem szemét módon, azaz: csak a kedvenc amerikaifoci és kosárlabda vagy foci csapataim híreit és esetleges mérkőzés-összefoglalóit ha megnézem, az amerikából érkező videók automatikusan váltanak HD minőségre, ez mellé odateszem, hogy keresek egy képet flickr-en, és nem találom, tovább görgetek, akkor olyan gyorsan elszáll a 2 GB-om, mint a franc. Direkt néztem, hogy alakulnak a számok, és elkeserítően szar a kínálata a Vodafone-nak, csak a kedvező ár miatt vagyok ott (Audi Hungária Motor kft flotta).
Meg fogom kérdezni a Vodás embert legközelebb, miért maradjak náluk még 2 évig és miért ne lépjek át a UPC-hez. A csajszinak volt pár információja a UPC-s csomagokról, legközelebb talán jobban el tudja mondani, mi a szar a UPC-ben és mi a jó a Vodafone-ban. Ha nem győz meg, akkor átlépek és megnézzük, ott mit mond az ügyintéző arra, hogy online streamet néznék éjszakás műszakban havi 10-20-30 GB értékben. A legnagyobb csomaggal nem lehet gond egy NFL mobile alkalmazásban élő meccset vagy műsort nézni, előre pufferel kb 30 másodpercet, az biztos odabasz majd az adatforgalomnak. Illetve zenei alkalmazás az online rádió, winamp Shoutcast, amit én használok, előre tölti kb 30 másodpercccel az is asszem, ami OK, de a Mixcloud nevű alkalmazás egész rádiós felvett szetteket, dj mixeket kínál, és az egészet előre tölti, az itthon a wifin kb 15 GB körül áll meg. Ha ezek felét használnám kerékpározás közben, meg is lenne a 20 GB forgalom és rendeltetésszerű használat ráadásul! Ez az , amire rá kell kérdeznem a UPC-nél, hogy ez OK-e. -
tutuhawer
őstag
válasz
Tav-Csoves #378 üzenetére
Értem, kösz az információt, segítséget. Én már örülnék, ha a telfonomon meglenne 20-30 GB internet kb.
Direkt ésszerűen tojásokon lépkedve használtam , hogy mondhassam a vodafone-os hölgynek, mennyire kevés a 2 GB - nekem. -
tutuhawer
őstag
válasz
Tav-Csoves #376 üzenetére
Ez az internetmegosztas es letoltes, amit nem szeret a szolgaltato, ezt ertem. Es ha nem hasznalok ilyet, es ugy erem el a kb 30 GB-ot, akkor megmarad a baratsag? Figyelik, milyen alkalmazasokat hasznal az ember?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Tav-Csoves #374 üzenetére
Nem akarok privát szférába tekinteni, csak nagyvonalakban alkalmazásokat tudsz mutatni, mik vitték a prímet mobilinterneten? Hadd lássam, hátha én is hasonlókat használnék.
Előre is köszi -
tutuhawer
őstag
válasz
Tav-Csoves #369 üzenetére
Nehez ugy ez a nem rendeltetesszeru hasznalat kerdese. Nekem amerikai futball menne online eloben a sebessegtol fuggo minosegben (automatikus) es ez nagyon odabasz az adatforgalomnak, illetve zenehallgatasra a mixcloud alkalmazas elore puffereli az egesz musort, ami 1-2-3 ora idotartam. Nagyon konnyen tudnek csinalni 20-30 GB forgalmat, mert az irodamban most epp nincs wifi. Kerekparozas kozben meg akar winampban hallgatok havi 800-1000 MB kornyeken. Tojasokon kell lepkedni a vodanal meg akar a nagy RED csomagban is, amihez semmi kedvem. A UPC-nel reklamalni nincs kedvem, ezert is jo, hogy juliusig figyelhetem a topikot, es addigra kialakul, mit akarok, de foleg, hogy mit kinalnak.
(nap mint nap nezem az amerikai reklamokban, mikyen jo , ertsd: ertelmes ajanlatokat kinalnak a telekommunikacios cegek, nalunk meg abszolut nem gyoz meg egyik se, hogy oda menjek valami fantasztikus ajanlat miatt. A UPC legalabb ajanl valamit, meg ha egyelore nen is fantasztikus ) -
tutuhawer
őstag
válasz
Tav-Csoves #366 üzenetére
Kösz a válaszokat. Júliusig kell döntenem, de már hívtak a Vodafone-tól, hogy maradok-e , de nagyon jó ajánlatot kell tenniük, hogy maradjak. Direkt nézegetem ,mire elég a 2 GB-os adatmennyiség a flottás díjcsomagomban , és hát kutyafüle, mondtam is a csajszinak a telóban, hogy kritikán aluli. Szupergyors a netjük, de ha arra használom, amihez szupergyors net kell, akkor szupergyorsan el is fogy és akkor még nem is voltam geci, csak flickr-en kéepzgettem , a kedvenc sportklubjaim cikkeit, videóit néztem, nem is mindet. Ha geci vagyok, akkor a szupergyors neten online videót nézek, ami 5 perc - 50 MB körülbelül. Hát mondom, inkább próbáljuk meg a lassabb, de korlátlan internetet. Csak egy nagyon király készülékajánlattal tudnak megtartani engem a Vodafone még két évre.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, engem mar hivogat a vodafone, hogy maradjak naluk es hosszabbitsak, de tetszene a upc-s mobil. A kerdesem, amire nem talaltam a valaszt a multkor a upc oldalan, hogy a szamhordozas mukodik-e. Maradhat a tel.szamom a regi, ha atlepek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged