- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blod001
tag
válasz
Tav-Csoves #606 üzenetére
Persze hogy van, de amúgy sincs semmi értelme ennek az egésznek. Attól, hogy itt van az előfizetés nem csak itt használnám. Valószínűleg nem tudnak túl sok felhasználót kiszolgálni egyszerre, ezért meghatározták, hogy honnan fogadnak el előfizetéseket, jobb ötletem nincs. De pont egy Pest megyei városból nem tudok előfizetést kötni? Ez azért nonszensz. Nem akarom bántani a UPC-t, mert az a csomag nagyon jó, remélem a többi szolgáltató is elindul majd ilyen irányba, de ez röhej, hogy alapból csak úgy köthetek előfizut ha van mellette már meglévő net csomag (persze tudom huszonezerért lehet úgy is kötni ha nincs) annak a csomagnak is legalább 3-4 hónapja aktívnak kell lennie, hogy ne kelljen plusszba fizetni, és még ennek ellenére is találnak valami kifogást, ráadásul első alkalommal nem is tájékoztattak rendesen.
-
blod001
tag
Kb 3 hete próbálkoztam megrendelni a csomagot, majd technikai hibára hivatkozva azt mondták, hogy nem tudja most megrendelni, de vissza fognak hívni. 3 hét alatt nem sikerült visszahívniuk, gondoltam ma megpróbálkozom még egyszer. 5 perc beszélgetés után kiderült, hogy mivel ceglédi vagyok ezért nekem nem elérhető a szolgáltatásuk. WTF több mint 2 éve a legdrágább net+tv csomaguk van bekötve hozzánk, de a mobilszolgáltatásukat azt bizony én nem vehetem igénybe. Kötöttem helyette egy MOVE XS + 1GB mobilnet csomagot 3500-ért. Akivel legelőször beszéltem az miért nem tudta már akkor közölni, hogy Cegléden ez a szolgáltatás nem érhető el, miért hitegetett azzal, hogy majd visszahívnak. Másrészt mi ez a hülyeség, hogy vonalas net meg tv előfizetésem van, de a mobilszolgáltatásukat nem vehetem igénybe. Papíron nagyon jól hangzik ez az egész, de úgy néz baromira kiforratlan még a rendszerük.
-
blod001
tag
Az a probléma, hogy faterom nevén van a UPC előfizetés, ezért ha bemennék egyedül nem tudnám egyedül megkötni, őt meg nem akarom az én hülyeségeim miatt elrángatni a UPC-be. Telefonon keresztül megtudtam volna oldani magamnak, felhívták volna őt is megkérdezni, hogy beleegyezik-e, ő igent mond a többit meg már velem intézték volna. Hétfő óta nem tudtak visszahívni, én pedig nem fogom őket zaklatni. Azt nem hittem volna, hogy felhívom őket, előfizetést akarok kötni és ennyire inkompetensek lesznek meg leszarnak.
beloadjoker
Pontos árat nem tudok mondani, de ha nem vagy UPC előfizető akkor neked tuti nem éri meg ilyet kötni, mert olcsóbban másik szolgáltatónál jobb csomagot kapsz ennél. Ez csak azoknak éri meg akik UPC előfizetők. Azzal a 25 ezer ft-al pedig az a helyet, hogy asszem fél évig vagy 3 hónapig kell, hogy legyen meglévő UPC előfizetésed, különben elkérik tőled ezt az összeget. -
blod001
tag
Én jelenleg a telenor lefedettségével sem vagyok megelégedve, mondjuk ez valószínűleg azért van mert a telefonom nem tud 4G-t és a 3G-t meg már nem fejlesztik. Mondjuk erre inkább nem mondok semmit. Úgy hallottam a vodának van a legjobb 3G-s lefedettsége, bár ha UPC-s előfizetőként nem tudom teljesen kiélvezni akkor nem vagyok sokkal előrébb. Tegnap dél óta egyébként még mindig nem hívtak vissza, valószínűleg a UPC-nek nincs szüksége új előfizetőkre.
Próbáltam regisztálni MyUPC account-ot, de azt írta ki, hogy nem létezik ilyen ügyfélszám, pedig tegnap amikor bediktáltam a telefonba egyből mondták a címet, szóval valami iszonyat nagy gebasz lehet a rendszerükben. Amúgy ahol van rendesen térerő ott tényleg tudja az 1MBit/s-et? Spotify, Youtube, böngészés megy élvezhetően?
-
blod001
tag
Pff no comment. Lediktálni a jelszót 2015, wow.
A kimaradás alatt mit értesz? A voda hálózata miatt nem elérhető a net vagy van térerő, de a net mégis szakadozik? Az a bajom, hogy ha a telenornál maradok, akkor is átkéne mennem egy másik csomagba, mert a jelenlegi szánalmas ennyi pénzért, de 4700 forint lenne 80 perc, 0 sms meg 1,2gb mobilnet és miután elfogy az adatforgalmam ledob a francba. Ha csak lelassítanának mondjuk 32/32-re még azt is lenyelném, de ez így nem elfogadható. 5-6 ezer forintot viszont nem vagyok hajlandó kifizetni havonta.
-
blod001
tag
Megy a szenvedés. Azt hittem majd az online felületen keresztül gond nélkül megrendelem magamnak a kis csomagot, de már ott elakadtam, hogy be sem enged. Beírom az azonosítómat, "anyja neve" aztán elkezd tölteni, de nem történik semmi. Második-harmadik nekifutásra pedig bedob egy oldalt, hogy kérjek visszahívást. Kértem visszahívást, de 3-4 óra alatt nem sikerült felhívniuk ezért gondoltam meggyorsítom a folyamatot és felhívom őket. A telefonban a csaj felvilágosított, hogy azért nem enged tovább mert kisebb csomagot akarok megrendelni, mint ami jelenleg van (WTF?!) Nincsen a családban senkinek UPC telója, csak kábeles internet meg TV. Aztán mondta, hogy ő sajnos nem tud segíteni a megrendelésben hívjak fel egy másik számot. Felhívtam a másik számot, ismét szenvedtünk egy kicsit mert állítólag el van írva a rendszerükben a lakcímünk. Majd jött volna a megrendelés, aztán a csaj közölte, hogy technikai okok miatt nem tudja megrendelni ezt a csomagot most és majd visszahívnak ha megoldódott a probléma. Ez kb tegnap délben volt, azóta is várom a hívásukat. Akármilyen jó is ez a csomag, ha ennyire macerás meg ennyit balfaszkodnak hagyom a fenébe.
-
blod001
tag
Hétfőn megrendelem mindenképp. Vodafone hálózata milyen a telenoréhoz képest? 4G nem számit mert nem tudja a telefonom. Illetve a mobilszámom milyen lesz? 70es előjelzést kap?
-
blod001
tag
Most gondolkozásba estem, de hiába a többi mobilszolgáltatónak ilyen áron nincs hasonló tudású csomagja. Kb 4500-5000 ft között van a többinél 1,2 GB mobilnet és kevesebb perc meg SMS. Nekem meg mobilon bőven elég lenne az 1 MBit/s. A mostani Telenoros csomagomban 3790 ft-ért van havi 90, ismétlem kilencven MB mobilnet és az alapból 1MBit/s-re van korlátozva, ha elfogy akkor 32kbit. Pont most volt a reset és kitudtam próbálni 1mbit simán elég volt youtube-ra, spotify-ra meg twitch live stream nézésre, csak kb 3-4 perc után jött az SMS, hogy elfogyott a havi adatforgalmam.
A külföldi sms-eket meg megpróbálom valahogy elhárítani. Igazából nekem csak a google meg facebook accountom van SMS veryfy-al levédve. Google-nél van más módszer is az azonosításra, facebook-nál nem tudom mivel lehet helyettesíteni. Amúgy ha valaki mégis tudna valami nagyon jó ajánlatot havi 4000 nagyon max 4500-ért akkor ne tartsa magában, lehet elkerülte valami a figyelmem. Rabláncot nem vagyok hajlandó kötni egyik céggel sem.
-
blod001
tag
Még mindig gáz van a külfdöli SMS-ekkel? Most akarok váltani én is a Freedom csomagra, de ez azért elég elszomorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest