- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
slapec
tag
Én meg se próbáltam neten megrendelni a szolgáltatást -pedig van meglevő internet előfizetésem- hanem beballagtam az ügyfélszolgálatukra a blahán és fél óra múlva meg is volt a sim.
A balatonon használom folyamatosan -most is arról írok- a netet, olyan 1mbps a sávszélesség mint ha vonalzóval húznák. -
sparks
senior tag
Kimaradások: pl. 2 napja a Gellért hegyen egyszerűen képtelen volt a telefon 3G-t produkálni. 2G-re ráállt, aztán az is elment, majd visszajött. Nem telefonhiba, mert eddig Vodás kártyával nem volt ilyen gondom. Sokan azt gyanítjuk, hogy a Vodafone erősen priorizál és, ha Voda vs. UPC telefonok sokasága van egy helyen, akkor a Vodások előnyben részesülnek, így előfordulhat, hogy a UPC-s előfizetőnek nem lesz netje. De ez csak feltételezés, bár elég logikus. Igen sokszor tapasztalom, hogy valamilyen stream nézése közben is meg-meg szakad a net. Szóval nem fenékig tejfel. Én így közel 1 hónap tapasztalat alapján egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy kell-e ez nekem valójában. Kéne már egy rendes szolgáltatónál valami hasonló korlátlan net, de mivel magyarisztánban élünk, így honfitársaim azonnal úgy éreznék, hogy ezt a netet nem csak telefonhoz kéne használni hisz kóórlááátlan, hanem 24/24-ben torrentre, ami miatt ez nem kivitelezhető. Majd ha már kulturáltabb nemzet leszünk (lesz ilyen?), akkor talán kijönnek ilyenekkel nálunk is.
-
sparks
senior tag
Nálam, mint céges ügyfélként pedig az a nagy faramuci helyzet, hogy a MyUPC szolgáltatásukat nem használhatom, mivel cégként ez nem elérhető
Na ez aztán a tuti, így sosem tudom megnézni, hogy hány sms és hány perc hívást bonyolítottam a keretemből, gondolom számoljam magamnak
MegaLOL ez a cég.
Írtam nekik ez ügyben egy levelet, amire kaptam egy olyan szép választ, hogy "aktuális egyenlegéről pontos információt kap a 1221-et tárcsázva, az 5-ös majd 1-es menüpontot kiválasztva"
Felhívtam. Ez lakossági szolgáltatás és bemondja a hang, hogy 0 forint a kiszámlázatlan egyenlegem...
Hihetetlen, hogy azért, mert én céges előfizető vagyok, nem használhatom a netes ügyfélszolgálatukat.
Kérdeztem, hogy a WiFree jelszavam hogy változtassam meg? Erre válasz: hívjam az ÜSZ-t és lediktálom nekik az újatWow!
No de, egyelőre a korlátlan netjüket tesztelem és használom, nem mondom, hogy legnagyobb megelégedéssel, mert nem kevés a kimaradás, de ennyi pénzért még elmegy. -
beloadjoker
őstag
Hali!
Nekem még ezt írta feljebb tnilabk:
"Mivel a UPC Mobile virtuális mobilszolgáltatót a Vodafone
Magyarország adótornyait használja, érdemes az ő lefedettségi térképüket böngészni."
link:[link]"ui: a lefedettségi
térképen a 3G/HSPA fület érdemes nézni, ugyanis az relevánsabb adatot ad!"A többit sajnos nem tudom.
-
beloadjoker
őstag
Rablánc itt nincs legalábbis ezt hirdetik szóval ha van lehetőséged vágj bele, én is úgy vagyok hogy keveset telefonálok nagyon net meg menne szépen /jelenleg tnél van egy csomagom 3400ft 200mb net van benne, és utána korlátozás amire aztmondják hogy utána 32-re korlátozzák... háát lemértem és az ink csak 8-9
/ én is mennék csak ugye nincs semmim UPCnél
és ismerőst sem találok aki tudna vállalni a nevén +1 csomagot :/
-
sparks
senior tag
Sajnos igen. 2 napja Viber SMS sokszori kísérletre sem érkezett meg, a 70-es számomra viszont simán. Aztán a telefonhívós opciót kellett választanom, hogy menjen a reg. Nem tudom mit bénáznak, de emiatt egyelőre nem fogom a számom áthordozni, inkább jön egy 2 kártyás telefon és megmarad a Vodás számom feltöltősként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged