- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki segítsen már értelmezni a lefedettségi számokat, mert hiába aludtam rá egyet, nem értem továbbra sem.
A UPC oldala ezt írj:
Letöltési sebesség: GPRS és EDGE lefedettségi területen: 0,15 Mbit/s; 3G lefedettségi területen: 0,3 Mbit/s; 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen: 2 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig.GPRS és EDGE tiszta sor, az már kb a Faraday-kalitkában is fogható.
A bajom a 3G, és a különlévő 3G/HSDPA/HSUPA szavakkal van. Most akkor a 3G és a 3G/HSDPA/HSUPA nem ugyanaz? Vagy ez a 3G nem az a 3G? Vagy egyszerűen válasszam ki a térképen a National mobile data coverage opciót, és ha benne vagyok a babarózsaszín HSPA+ outdoor coverage területben, akkor örüljek?
Gondolom a kérdésemből látható, hogy vidéki vagyok, azért érdekelne, hogy akkor most mi van? Ezek között egyedül a 3G/HSDPA/HSUPA, ami elfogadható (ez lenne a HSPA+?), mert a 0,15Mbit/s és a 0,3Mbit/s egyaránt vicc kategória, telefonra még oké, netezni lehet vele, de a 0,04Mbit/s-os lassított T-s netem ingyen tudja (majdnem) ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest