- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #40 üzenetére
Pontosan. Azon mindegyik működik. Aki szereti feszegetni a határokat, az tegye, csak ellenőrizze is többfajta ram stresszel, hogy sikeres e a műtét
-
Én is látok, találkozom olyan modulokkal, hogy nem tudják ezt az "őrült" frekit az xmp profilon.
Pl.: 4266 cl17. Kap egy kis feszt (VCCIO, VCCSA) és már megy is. Egy rakat lap nem állítja be normálisan a feszt, xmp2-őt használnak, aminek a subtimingeket a lap traineli, stb. Másik eset amikor a memória vezérlő nem tudja már a magas frekit.
Még egy jó példa:
Aprón vettem 0 km-es kit-et. Gariba cseréltette az eladó. Kipróbálta a második, vadi új kitet, mindenféle hibája volt. Az ő gépébe... az enyémbe semmi. Ezeket a mostani divatos extrém frekiket nem minden cpu memória vezérlő tudja normálisan működtetni. Attól semmi baja. Rengeteg esetben segítettem itt. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged