Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Kábé semmi új nem volt számomra a cikkben, kivétel mondjuk a Xiaomi válaszkészsége, hozzáállása. Legalább kamuzhattak volna valamit.
Személy szerint nem ítélem el se őket, se a bizonytalan hátterű terméket választókat. Én is így szoktam vásárolni sokszor. Ha valami elromlik, megjavítom magam, illetve sok korrekt GSM bolt van, ami ha szürkézik is, de a saját garanciáját állja, és ingyen javít.
Az Artisjus alsó felébe pedig ha megy a lóbré, külön öröm, és a jelen hazai állapotokat nézve az áfacsalást sem tudom szívből elítélni.Mindettől függetlenül nem hiszem, hogy Xiaomi telót veszek majd legközelebb, mivel nincs IP68 náluk, meg mert kínaiak. De azért meggyőzhető lennék egy jó árral, ha a vízállóság már náluk is elérhető.
Bdanyy: Másfél éve vettem noname GSM boltból 129-ért telót 1 év hozzájuk szóló garival, ekkor még 260-ért is meg lehetett venni a készüléket legdrágább áron, máshonnan. Nem kellett gariztatnom. Megérte az üzlet? Szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És miért érkeznek a hivatalos csatornákba sokkal később az új termékek? Miért a Xiaomi-ra jellemző ez a jelenség a leginkább?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest