- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kábé semmi új nem volt számomra a cikkben, kivétel mondjuk a Xiaomi válaszkészsége, hozzáállása. Legalább kamuzhattak volna valamit.
Személy szerint nem ítélem el se őket, se a bizonytalan hátterű terméket választókat. Én is így szoktam vásárolni sokszor. Ha valami elromlik, megjavítom magam, illetve sok korrekt GSM bolt van, ami ha szürkézik is, de a saját garanciáját állja, és ingyen javít.
Az Artisjus alsó felébe pedig ha megy a lóbré, külön öröm, és a jelen hazai állapotokat nézve az áfacsalást sem tudom szívből elítélni.Mindettől függetlenül nem hiszem, hogy Xiaomi telót veszek majd legközelebb, mivel nincs IP68 náluk, meg mert kínaiak. De azért meggyőzhető lennék egy jó árral, ha a vízállóság már náluk is elérhető.
Bdanyy: Másfél éve vettem noname GSM boltból 129-ért telót 1 év hozzájuk szóló garival, ekkor még 260-ért is meg lehetett venni a készüléket legdrágább áron, máshonnan. Nem kellett gariztatnom. Megérte az üzlet? Szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest