- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Nézzük tartalmaznak-e a disztribúciók HURD kernelt. Vegyünk egy példát. Legyen a Debian. Tartalmaz HURD kernelt. Tehát a linux tartalmaz HURD kernelt.
(#74) hcl: a kernelnek, mint programnak a neve. Egyébként lehetne egy operációs rendszernek, mint programnak a neve is, ha már a kernel ölég nagy, hogy ráfoghassuk, hogy egy operációs rendszer. Azt hiszem, a linux kernel már minden kritériumnak megfelel, de ebben nem vagyok biztos, nem volt még dolgom közvetlenül a kernellel (még szerencse)
(#71) ViZion: én nem akartam flémelni, csak tettem egy állítást, miszerint a linuxban nem frissülnek a programok. Az összes többi CPT sara az idióta hogymikkel, meg a szövegeim szándékos félreértelmezésével. Engem mondjuk nem érdekel.
-
Hiftu
senior tag
-
Sir Ny
senior tag
,,Windowsra létezik automata frissítő. Böngészőt, audio- és videolejátszókat, képnézegetőket és egyebeket frissít automatikusan."
,,Mint ahogyan a cikkben is le van írva. Viszont nem az operációs rendszer része...
"
SNY: ahogy linuxnál sem.
,,Pontosan mit értesz ez alatt? Mert amiről a kollégák beszélnek, az 3rd party app, nem beépített "gyári" app. Ha e szerint megyünk tovább akkor stimmel amit írsz, de mivel van csomagkezelő, mi szükség lenne ilyen appra?"
SNY: nem hiszem, hogy a linuxban lenne csomagkezelő. minek?
,,Most komolyan, miről beszélsz?
"
Pont arról, amit írok.
-
anulu
félisten
alapból a Win update gyorsabb (kevesebb reg kulcsot kell átnéznie, h mi van már felrakva), ha felpakolod az extensiont a Windows Update részben, onnantól az MS update-et nézi át (ill Win + egyebek).
omg mekkora flame lenne, ha csak pl a Store-ból lehetne bármit is telepíteni.
szerintem az, hogy a user bármit feltelepít nem az MS hibája, az viszont az lenne, ha nem rakhatná fel az adott programot csak azért, mert nem hivatalos helyről származik. -
anulu
félisten
az, h lusták implementálni ezt a programjaikba, nem hinném, h az MS hibája.
a Win update csak Win-hez keres frissítést, amit te mondasz az az MS update (Win extension-je), és ha van DX-hez, azt is letölti (ahogy VC-hez, Silverlighthoz, stb is), az más kérdés, h pont DX-hez nem nagyon szokott jönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged