- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az tűnik logikusnak, hogy OK, a forgalmat lehallgatják, azt tudod. Vagy használod, vagy nem. De hogy a kliensen keresztül a gépbe bejusson valaki, az egy alternatív, nyílt forrású cuccal szerintem kevésbé valószínű.
Amúgy nem tudom, a fileátvitel nem a protokollon múlik? Mert amíg volt MSN, addig azon ment, Gtalkon meg sosenem ment.@#178 MacCaine : Ennyi!
Nekem is a C5, oké, "okosteló", de letiltva minden net, és nincs pénz a kártyán... ^.^ GPS meg megy offlie is, arra van szükségem kb.
-
Apollyon
Korrektor
Igen, végülis tökmindegy milyen klienssel csatlakozom skypera, ha átmegy a MS szerveren.. De ki tudja hogy működik-e a dolog az OTR pluginnal, valószínűleg nem. A torchat még jó, és fileküldés is műxik vele.
"a media, document es egyeb tartalommegosztast meg ugy altalaban nem ertem, miert javasolnak helyette alternativat"
Tippre azt mondamám, mivel online szolgáltatás, hogy mondjuk fileküldés helyett, így oszd meg pl Torchaten a képeket..
Én inkább a közösségi oldal alterokat nem értem
Minek?
Az email szolgáltatásokra viszont kíváncsi lennék, tényleg megfelelő alternatívák-e, bár nem vennék rá mérget.
De igazából azt sem tudhatjuk, hogy a duckduckgo és barátai tényleg megbízhatóak-e, valószínűleg igen, de gondolom nem lehet kizárni az ellenkezőjét... Vélemény?
Mindenesetre nem rossz gyűjtemény.
-
sh4d0w
félisten
Nem az a téma, hogy támadják-e vagy sem, hanem az, hogy noha létezik az a mennyiség Linuxból, amit megérné támadni, ez mégsem történik meg. Nincs az a kártevőmennyiség, mint Windows-ra, magyarázatnak a hibásan elterjedt 1%-os piaci részesedés karcsú, mert nem 1% és az 1% csak a desktop piacra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest