- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az tűnik logikusnak, hogy OK, a forgalmat lehallgatják, azt tudod. Vagy használod, vagy nem. De hogy a kliensen keresztül a gépbe bejusson valaki, az egy alternatív, nyílt forrású cuccal szerintem kevésbé valószínű.
Amúgy nem tudom, a fileátvitel nem a protokollon múlik? Mert amíg volt MSN, addig azon ment, Gtalkon meg sosenem ment.@#178 MacCaine : Ennyi!
Nekem is a C5, oké, "okosteló", de letiltva minden net, és nincs pénz a kártyán... ^.^ GPS meg megy offlie is, arra van szükségem kb.
-
-
-
Linux vírusok listája
1db van, ami 2013-ban aktív -
-
-
Khm. Ez max. akkor igaz, ha nincs hálón a gép. Amint elindui az az izé, megy ki a netre a MS felé ápdéteket keresni. Illetve sokszor (pl. nem otthon telepítesz) magával a vírusirtó mentes géppel kell kimenni a netre letölteni egy vírusirtót.
A rendszergazda jelszót nem kell megmondani, de ha valamiért rendszergazda fiókot kap a user, akkor máris van neki Run as administratot menüpontja.
"eljesen érdektelenek az olyan gépekkel kapcsolatos tapasztalatok, amelyeken nem 100%-ig eredeti rendszer fut. "
Itthon nem sok ilyen gépet találsz! És különben, azzal mi a helyzet, hogy veszel egy cuccot, aminek hogy-hogynem, Kínából jön a driver CD-je..? Se MS aláírt driver, se semmi? (IT9135 pl. - OK, már van aláírt driver, de sokáig nem volt.)"az átlagos felhasználóknak akik nem képesek vagy nem akarják átlátni a helyzetet"
Ez viszont igaz."SMB-n keresztül pontosan hogy ugrik be a vírus mindenféle felhasználói segítség nélkül?"
Olvass utána, jópár évvel ezelőtt volt erről egy cikk, csak már nem emlékszem, hol.
A legtöbb cégnél emiatt nem is szeretik az Everyone -os megosztásokat. -
válasz
turbulencia8 #60 üzenetére
"Volt egy olyan lehetőség, hogy a nyomonkövetést kikapcsoljam, viszont " nem tudod, hogy ezzel csak a listát kapcsolod-e ki, vagy helyből megy egy mail valahova, hogy kikattintottad a pipát
-
Egész ügyes kis összefoglaló, de mondjuk a mezei felhasználók kérdésénél ott van, hogy ha az ember az anyjának/apjának nem mondja meg a root jelszót, akkor az semmi kárt nem tud tenni -> windózon meg le tudja nyomni az igent... Ugyanakkor valahogy nekem ritkábbal kell jelszót beírnom az otthoni gépemen Linuxon, mint a cégesen az UAC-ot csapkodni.
Igaz, néha egész váratlan helyzetekben kér jelszót, pl. wifire csatlakozásnál, de úgy egyébként egész jól kiszűrhető, hogy most tényleg attól kéri, mert csináltam valamit, vagy anomálisa van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- GTA VI
- BestBuy topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest