- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Igen, végülis tökmindegy milyen klienssel csatlakozom skypera, ha átmegy a MS szerveren.. De ki tudja hogy működik-e a dolog az OTR pluginnal, valószínűleg nem. A torchat még jó, és fileküldés is műxik vele.
"a media, document es egyeb tartalommegosztast meg ugy altalaban nem ertem, miert javasolnak helyette alternativat"
Tippre azt mondamám, mivel online szolgáltatás, hogy mondjuk fileküldés helyett, így oszd meg pl Torchaten a képeket..
Én inkább a közösségi oldal alterokat nem értem
Minek?
Az email szolgáltatásokra viszont kíváncsi lennék, tényleg megfelelő alternatívák-e, bár nem vennék rá mérget.
De igazából azt sem tudhatjuk, hogy a duckduckgo és barátai tényleg megbízhatóak-e, valószínűleg igen, de gondolom nem lehet kizárni az ellenkezőjét... Vélemény?
Mindenesetre nem rossz gyűjtemény.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
turbulencia8 #170 üzenetére
Ez jó.
Ez meg oltás: A IOS, M WP: Replace the device – these opearating systems have no free alternatives
Meg elég vicces, hogy ki van emelve egyes szolgáltatásoknál hogy "USA HOSTED". Kicsit sem célzás, miért
-
Apollyon
Korrektor
A Google a saját fejlesztéséhez és reklámok testreszabhatóságához vezette be a keresések tárolását (többek között). Ha a duckduckgo-nak erre nincs szüksége, sőt, pont az a filozófiája hogy "don't track us", akkor nem hinném hogy egyszer csak a pofájába hazudnának az embereknek. Persze 100%-osan nem lehet kizárni semmit sem, de én inkább amondó vagyok hogy inkább bezárnak mint a Lavabit, ahelyett hogy kiadnának bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest